مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴عدد استیک گاو
۲قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق غذاخوری شکر خام قهوه ای
فلفل
گل جعفری تازه ،برای تزئین
نان سیر
برشهای گوجه

راهنمای پخت

1.تعدادی بریدگی در حاشیه چربی روی استیک ها ایجاد کنید . این باعث میشود گوشت هنگام پخته شدن پیچ نخورد.
2.استیک های گاو را در یک ظرف کوتاه غیر فلزی قرار دهید.
3.سس سویا ، شکر و فلفل را برای مزه دادن در یک کاسه ترکیب و بهم بزنید تا شکر محو شود . این ترکیب را روی استیک بریزید . روی آنرا پوشانده و بگذارید برای حداقل ۲ ساعت ترد بشود.
4.گوشت را روی زغال داغ کباب کنید . هر روی گوشت را روی گرمترین قسمت کباب پز برای حدود ۲ دقیقه حرارت دهید.
5.گوشت را به منطقه ای از کباب پز که اثر گرمایی متوسطی دارد برده و هر طرف آنرا به مدت بیش از ۴ تا ۱۰ دقیقه حرارت دهید . این زمان به این بستگی دارد که شما میخواهید استیک شما چقدر پخته شود . با داخل کردن نوک یک چاقو در گوشت ، بررسی کنید که گوشت پخته است یا نه (وقتی گوشت هنوز خام است آب قرمز از گوشت خارج می شود ، ولی وقتی کاملا پخته شد چنین آبی وجود ندارد . )
6.برشهای گوجه را به مدت یک تا دو دقیقه به آرامی کباب کنید .
7. گوشت و گوجه ها را به بشقابهای گرم منتقل کرده ، با گل جعفری تزئین و با نان سیر میل کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.