
۴عدد استیک گاو | |
۲قاشق غذاخوری سس سویا | |
یک قاشق غذاخوری شکر خام قهوه ای | |
فلفل | |
گل جعفری تازه ،برای تزئین | |
نان سیر | |
برشهای گوجه |
1. | تعدادی بریدگی در حاشیه چربی روی استیک ها ایجاد کنید . این باعث میشود گوشت هنگام پخته شدن پیچ نخورد. |
2. | استیک های گاو را در یک ظرف کوتاه غیر فلزی قرار دهید. |
3. | سس سویا ، شکر و فلفل را برای مزه دادن در یک کاسه ترکیب و بهم بزنید تا شکر محو شود . این ترکیب را روی استیک بریزید . روی آنرا پوشانده و بگذارید برای حداقل ۲ ساعت ترد بشود. |
4. | گوشت را روی زغال داغ کباب کنید . هر روی گوشت را روی گرمترین قسمت کباب پز برای حدود ۲ دقیقه حرارت دهید. |
5. | گوشت را به منطقه ای از کباب پز که اثر گرمایی متوسطی دارد برده و هر طرف آنرا به مدت بیش از ۴ تا ۱۰ دقیقه حرارت دهید . این زمان به این بستگی دارد که شما میخواهید استیک شما چقدر پخته شود . با داخل کردن نوک یک چاقو در گوشت ، بررسی کنید که گوشت پخته است یا نه (وقتی گوشت هنوز خام است آب قرمز از گوشت خارج می شود ، ولی وقتی کاملا پخته شد چنین آبی وجود ندارد . ) |
6. | برشهای گوجه را به مدت یک تا دو دقیقه به آرامی کباب کنید . |
7. | گوشت و گوجه ها را به بشقابهای گرم منتقل کرده ، با گل جعفری تزئین و با نان سیر میل کنید . |
دیدگاهتان را بنویسید