مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد استیک تن هر کدام حدود ۱۷۵ گرم
نصف قاشق چایخوری پوست لیمو ترش کاملاً رنده شده
یک حبه سیر له شده
دو قاشق چایخوری روغن زیتون
یک قاشق چایخوری زیره سائیده
یک قاشق چایخوری گشنیز سائیده
فلفل
یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
گشنیز تازه برای تزئین
برای سرو :
چاشنی آووکادو (قسمت توضیحات)
قطعات لیمو ترش
قطعات پرتقال

راهنمای دستور پخت

1.پوست استیکهای تن را کنده ، آنها را بشویید و با دستمال آشپزخانه جاذب رطوبت بطور مناسب خشک کنید.
2.در یک کاسه کوچک، پوست لیمو ، سیر ، روغن زیتون ، زیره ، گشنیز سائیده و فلفل را مخلوط کنید تا خمیر شوند.
3.خمیر را بصورت یک لایۀ نازک در هر دو روی ماهی تن پخش کنید. استیکها ی تن را به مدت ۵ دقیقه برای هر طرف روی کباب پز پوشیده با فویل یا تابه کباب پزی روغنی ، روی حرارت داغ کباب کنید. استیکها را کنترل کنید و برا ی بیشتر از ۵ دقیقه کباب کنید تا مغز پخت شوند. با دستمال آشپزخانه آب آنها را گرفته و به بشقاب سرو منتقل کنید.
4.آبلیمو و گشنیز خرد شده را روی ماهی بپاشید. آن را همراه چاشنی آووکادو و گوجه و قاچها ی لیمو ترش سرو کنید

توصیه سر آشپز

برای چاشنی آووکادو ، یک آووکادو رسیده کوچک را پوست کنده و خرد کنید . آن را با یک قاشق غذاخوری آبلیمو و یک قاشق غذاخوری گشنیز کاملاً خرد شده تازه ، یک عدد پیاز سرخ کاملاً خرد شده و مقداری انبه یا گوجه خرد شده تازه مخلوط کنید و طعم دهنده اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.