مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد استیک شمشیر ماهی ، هر کدام حدود ۱۵۰ گرم
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک حبه سیر ، له شده
یک قاشق چایخوری پوست لیمو
سالسا ورد
۲۵ گرم جعفری برگ پهن
۱۵ گرم سبزیجات مخلوط مانند: ریحان ،نعناع و پیاز کوهی
یک حبه سیر خردشده
یک قاشق غذاخوری دانه فلفل دلمه ای سبز،در آب نمک و آب کشیده
۴ عدد ماهی کولی در روغن، آب کشیده و درشت درشت خرد شده
یک قاشق چایخوری خردل دیجون (Dijon)
۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون دست نخورره مخصوص
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.استیک شمشیرماهی را شسته ،خشک کرده و در یک ظرف غیر فلزی قرار دهید.روغن زیتون ،سیر و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط و آنها را روی استیک شمشیر ماهی بریزید و به مدت حداقل ۲ ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورد .
2.برای درست کردن سالسا ورد ، برگهای جعفری ، مخلوط گیاهان ، سیر ، دانه فلفل دلمه ای سبز ، ماهی کولی ، خردل و روغن زیتون را در یک غذاساز یا مخلوط کن بریزید . آن را مخلوط کنید تا به یک خمیرنرم تبدیل شود . اگر لازم است مقداری آب گرم اضافه کنید ، نمک و فلفل را برای طعم به آن اضافه کرده و آنرا یک گوشه بگذارید.
3.استیک شمشیر ماهی را از ترد کننده آن در بیاورید . آنرا روی کباب پز یا در یک تابه پخت و پز که از قبل گرم شده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه برای هر طرف بپزید تا ترد شود . آنرا فورا با سالسا ورد سرو کنید .

 

توصیه سر آشپز

هر ماهی که گوشت سفت و محکمی داشته باشد، در این دستور غذا خوب جواب داده و مزه های ایتالیایی مرسوم را به خود جذب می کند . می توانید از ماهی تون، یا حتی استیک ماهی شیر نیز استفاده کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.