توصیه سر آشپز
هر ماهی که گوشت سفت و محکمی داشته باشد، در این دستور غذا خوب جواب داده و مزه های ایتالیایی مرسوم را به خود جذب می کند . می توانید از ماهی تون، یا حتی استیک ماهی شیر نیز استفاده کنید .

| ۴ عدد استیک شمشیر ماهی ، هر کدام حدود ۱۵۰ گرم | |
| ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| یک حبه سیر ، له شده | |
| یک قاشق چایخوری پوست لیمو | |
| سالسا ورد | |
| ۲۵ گرم جعفری برگ پهن | |
| ۱۵ گرم سبزیجات مخلوط مانند: ریحان ،نعناع و پیاز کوهی | |
| یک حبه سیر خردشده | |
| یک قاشق غذاخوری دانه فلفل دلمه ای سبز،در آب نمک و آب کشیده | |
| ۴ عدد ماهی کولی در روغن، آب کشیده و درشت درشت خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری خردل دیجون (Dijon) | |
| ۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون دست نخورره مخصوص | |
| نمک و فلفل |
| 1. | استیک شمشیرماهی را شسته ،خشک کرده و در یک ظرف غیر فلزی قرار دهید.روغن زیتون ،سیر و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط و آنها را روی استیک شمشیر ماهی بریزید و به مدت حداقل ۲ ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورد . |
| 2. | برای درست کردن سالسا ورد ، برگهای جعفری ، مخلوط گیاهان ، سیر ، دانه فلفل دلمه ای سبز ، ماهی کولی ، خردل و روغن زیتون را در یک غذاساز یا مخلوط کن بریزید . آن را مخلوط کنید تا به یک خمیرنرم تبدیل شود . اگر لازم است مقداری آب گرم اضافه کنید ، نمک و فلفل را برای طعم به آن اضافه کرده و آنرا یک گوشه بگذارید. |
| 3. | استیک شمشیر ماهی را از ترد کننده آن در بیاورید . آنرا روی کباب پز یا در یک تابه پخت و پز که از قبل گرم شده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه برای هر طرف بپزید تا ترد شود . آنرا فورا با سالسا ورد سرو کنید . |
توصیه سر آشپز
هر ماهی که گوشت سفت و محکمی داشته باشد، در این دستور غذا خوب جواب داده و مزه های ایتالیایی مرسوم را به خود جذب می کند . می توانید از ماهی تون، یا حتی استیک ماهی شیر نیز استفاده کنید .
دیدگاهتان را بنویسید