استیک زنجبیلی با فلفل چیلی

۴ تکه گوشت بدون چربی گوساله ( از جمله فیله، راسته یا سر دست)، هر کدام ۱۰۰ گرم | |
۵/۲سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
۲ حبه سیر، له شده | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی | |
یک قاشق چایخوری روغن نباتی | |
نمک و فلفل | |
فلفل قرمز چیلی باریک خرد شده، برای تزیین | |
مواد لازم برای سرو : | |
رشته چینی تازه پخته شده | |
۲ عدد پیازچه، رشته ای خرد شده | |
مواد لازم برای تهیه سالاد : | |
۲۲۵ گرم آناناس تازه | |
یک عدد فلفل قرمز کوچک | |
یک عدد فلفل چیلی قرمز | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
یک تکه ساقه زنجبیل در شربت، آبکش و خرد شده |
1. | در صورت لزوم چربی اضافی گوشت را بگیرید. آن را با بیفتک کوب بکوبید تا ضخامت آن یک سانتیمتر شود. هر دو طرف گوشت ها را خوب ادویه بزنید و در یک ظرف کم عمق بگذارید. |
2. | زنجبیل خرد شده، سیر و فلفل چیلی را مخلوط کنید و روی گوشت ها بریزید. درب ظرف را ببندید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. |
3. | در همین فاصله، چاشنی را آماده کنید. آناناس را پوست گرفته و خوب خرد کنید و در یک کاسه بریزید. فلفل قرمز و فلفل چیلی را از وسط نصف کرده، دانه آنها را بگیرید و به آناناس اضافه کنید. سویا سس و زنجبیل را نیز به مخلوط بیافزایید. روی ظرف را بپوشانید و تا زمان نیاز آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. |
4. | یک ماهیتابه چدنی را کمی چرب نموده و به آن حرارت دهید تا خوب داغ شود. گوشت ها را خشک کنید و در ماهیتابه بیاندازید، آنها را خوب فشار دهید. حرارت را کم کنید و ۵ دقیقه آنها را بپزید. گوشت ها را برگردانید و ۵ دقیقه طرف دیگر آنها را بپزید. |
5. | گوشت ها را ابتدا روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن آنها گرفته شود سپس داخل بشقاب سرو بچینید. غذا را با خلال فلفل تزیین کنید و آن را با پیازچه، رشته چینی (نودل)و سالاد آناناس سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید