مواد لازم و ترکیبات

۴ تکه گوشت بدون چربی گوساله ( از جمله فیله، راسته یا سر دست)، هر کدام ۱۰۰ گرم
۵/۲سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده
۲ حبه سیر، له شده
یک قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
یک قاشق چایخوری روغن نباتی
نمک و فلفل
فلفل قرمز چیلی باریک خرد شده، برای تزیین
مواد لازم برای سرو :
رشته چینی تازه پخته شده
۲ عدد پیازچه، رشته ای خرد شده
مواد لازم برای تهیه سالاد :
۲۲۵ گرم آناناس تازه
یک عدد فلفل قرمز کوچک
یک عدد فلفل چیلی قرمز
۲ قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
یک تکه ساقه زنجبیل در شربت، آبکش و خرد شده

طرز تهیه

1.در صورت لزوم چربی اضافی گوشت را بگیرید. آن را با بیفتک کوب بکوبید تا ضخامت آن یک سانتیمتر شود. هر دو طرف گوشت ها را خوب ادویه بزنید و در یک ظرف کم عمق بگذارید.
2.زنجبیل خرد شده، سیر و فلفل چیلی را مخلوط کنید و روی گوشت ها بریزید. درب ظرف را ببندید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
3.در همین فاصله، چاشنی را آماده کنید. آناناس را پوست گرفته و خوب خرد کنید و در یک کاسه بریزید. فلفل قرمز و فلفل چیلی را از وسط نصف کرده، دانه آنها را بگیرید و به آناناس اضافه کنید. سویا سس و زنجبیل را نیز به مخلوط بیافزایید. روی ظرف را بپوشانید و تا زمان نیاز آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
4.یک ماهیتابه چدنی را کمی چرب نموده و به آن حرارت دهید تا خوب داغ شود. گوشت ها را خشک کنید و در ماهیتابه بیاندازید، آنها را خوب فشار دهید. حرارت را کم کنید و ۵ دقیقه آنها را بپزید. گوشت ها را برگردانید و ۵ دقیقه طرف دیگر آنها را بپزید.
5.گوشت ها را ابتدا روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن آنها گرفته شود سپس داخل بشقاب سرو بچینید. غذا را با خلال فلفل تزیین کنید و آن را با پیازچه، رشته چینی (نودل)و سالاد آناناس سرو نمایید.

استیک زنجبیلی با فلفل چیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.