توصیه سر آشپز در تهیه استانبولی پلو
در این غذا میتوان از گوشت هم استفاده کرد. در دستورالعمل اصلی آن هیچ نوع گوشتی وجود ندارد. این پلوی خوشمزه مناسب برای گیاهخواران نیز است.
3 پیمانه برنج | |
1 عدد سیب زمینی درشت | |
5 عدد گوجه متوسط | |
2 عدد پیاز متوسط | |
3 قاشق چایخوری نمک | |
2 قاشق غذاخوری رب | |
1 قاشق چایخوری زردچوبه | |
فلفل به مقدار کافی |
1. | پیازها را ریز و نگینی خرد کنید و با مقدار مناسبی روغن سرخ کنید و زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و ترکیب کنید و کمی تفت دهید. |
2. | پوست گوجه فرنگی ها را به روش بلانچ جدا کرده و بصورت نگینی خرد کرده و به همراه 2 قاشق غذاخوری رب به تابه اضافه نمایید.(بلانچ کردن:گوجه فرنگی ها را در یک قابلمه حاوی آب جوش قرار می دهیم تا به مدت ۵ دقیقه بجوشد، پس از آن از آب جوش خارج می کنیم و در کاسه آب یخ قرار میدهیم و پوستشان را به راحتی جدا می کنیم.) |
3. | سیب زمینی ها را بصورت نگینی خرد کرده و تابه اضافه نمایید و حدود 5 دقیقه تفت دهید. |
4. | برنج را با یک پیمانه آب به مایه استانبولی اضافه نمایید و زمانی که آب برنج کشیده شد، حرارت را کم کرده و اجازه دهید دم بکشد. |
توصیه سر آشپز در تهیه استانبولی پلو
در این غذا میتوان از گوشت هم استفاده کرد. در دستورالعمل اصلی آن هیچ نوع گوشتی وجود ندارد. این پلوی خوشمزه مناسب برای گیاهخواران نیز است.
دیدگاهتان را بنویسید