مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذا خوری خردل تند
یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری زنجیل سائیده شده
نصف قاشق چایخوری جوز هندی سائیده شده
۲قاشق غذا خوری شکر خام سیاه
۲ عدد جوجه اردک نصف شده
برگ کاهو ، برای سرو کردن
سالسا
۲۲۵ گرم آناناس کنسرو شده همراه آب آناناس
۲ قاشق غذا خوری شکر خام قهوه ای
یک عدد پیاز قرمز کاملاً خرد شده
یک عدد فلفل قرمز بدون دانه و خرد شده

راهنمای پخت

1.برای تهیه سالسا ، آناناس را از آب آناناس جدا کرده ۲ قاشق غذاخوری از آب آناناس را کنار بگذارید و آناناس بدون آب را کاملاً خرد کنید .
2.آناناس ، آب آناناس که کنار گذاشته اید، شکر ، پیاز و فلفل را در یک کاسه ریخته و کاملاً مخلوط کنید. و برای اینکه طعم بگیرد ، به مدت بکساعت به همین صورت در یک گوشه بگذارید .
3.ضمناً ، خردل ، فلفل قرمز ، زنجبیل ، جوز هندی و شکر را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. این مخلوط را بطور یکسان روی پوست نیمه اردکها پخش کنید .
4.به مدت ۳۰ دقیقه یک طرف اردک را روی زغال داغ کباب کنید .سپس جوجه اردک را چرخانده و طرف دیگر آنرا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا تا وقتی که اردک پخته شود ، کباب کنید .
5.جوجه اردک را با برگ کاهوی تازه و سالسای آناناس سرو کنید .

توصیه سرآشپز در اردک با سالسای آناناس

جوجه اردکها را روی کباب پز در یک فویل مستطیلی بگذارید تا گوشت ظریف آن در مقابل حرارت حفظ شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.