توصیه سرآشپز در اردک با سالسای آناناس
جوجه اردکها را روی کباب پز در یک فویل مستطیلی بگذارید تا گوشت ظریف آن در مقابل حرارت حفظ شود.
۲ قاشق غذا خوری خردل تند | |
یک قاشق چایخوری فلفل قرمز | |
نصف قاشق چایخوری زنجیل سائیده شده | |
نصف قاشق چایخوری جوز هندی سائیده شده | |
۲قاشق غذا خوری شکر خام سیاه | |
۲ عدد جوجه اردک نصف شده | |
برگ کاهو ، برای سرو کردن | |
سالسا | |
۲۲۵ گرم آناناس کنسرو شده همراه آب آناناس | |
۲ قاشق غذا خوری شکر خام قهوه ای | |
یک عدد پیاز قرمز کاملاً خرد شده | |
یک عدد فلفل قرمز بدون دانه و خرد شده |
1. | برای تهیه سالسا ، آناناس را از آب آناناس جدا کرده ۲ قاشق غذاخوری از آب آناناس را کنار بگذارید و آناناس بدون آب را کاملاً خرد کنید . |
2. | آناناس ، آب آناناس که کنار گذاشته اید، شکر ، پیاز و فلفل را در یک کاسه ریخته و کاملاً مخلوط کنید. و برای اینکه طعم بگیرد ، به مدت بکساعت به همین صورت در یک گوشه بگذارید . |
3. | ضمناً ، خردل ، فلفل قرمز ، زنجبیل ، جوز هندی و شکر را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. این مخلوط را بطور یکسان روی پوست نیمه اردکها پخش کنید . |
4. | به مدت ۳۰ دقیقه یک طرف اردک را روی زغال داغ کباب کنید .سپس جوجه اردک را چرخانده و طرف دیگر آنرا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا تا وقتی که اردک پخته شود ، کباب کنید . |
5. | جوجه اردک را با برگ کاهوی تازه و سالسای آناناس سرو کنید . |
توصیه سرآشپز در اردک با سالسای آناناس
جوجه اردکها را روی کباب پز در یک فویل مستطیلی بگذارید تا گوشت ظریف آن در مقابل حرارت حفظ شود.
دیدگاهتان را بنویسید