توصیه سر آشپز در تهیه آلبالو پلو
در پخت این غذا می توانید مرغ را ریش ریش کرده و لابه لای برنج مخلوط کنید. به جای مرغ از کوفته قلقلی هم برای تهیه آلبالو پلو استفاده می شود.
طرز تهیه قیمه نثار را از اینجا ببینید.
یک و نیم لیوان آلبالو بدون هسته | |
دو و نیم پیمانه برنج | |
مرغ تکه شده به تعداد دلخواه | |
۱ استکان زعفران دم کرده | |
خلال پسته و بادام برای تزیین | |
۱ عدد پیاز | |
روغن به مقدار لازم | |
نمک به مقدار لازم |
1. | ابتدا پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. یک قابلمه مناسب را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. |
2. | پیاز ها را به آن اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس تکه های مرغ را به پیاز اضافه کرده و در روغن خوب سرخ می کنیم. نصف استکان از زعفران و کمی نمک را به آن اضافه می کنیم. |
3. | شعله آن را خیلی کم می کنیم تا مرغ با زعفران پخته و طلایی شود. آلبالو ها را با یک لیوان آب و نصف لیوان شکر می گذاریم تا یک ربع بپزد و رنگ پس بدهد. حالا آلبالو ها را آبکش کرده و آب آن را به همراه ۲ لیوان آب به برنج خیس خورده اضافه می کنیم. |
4. | برنج را روی شعله گاز قرار می دهیم تا نیم پز شود و آب آلبالو به خوردش برود. در آخر برنج را آبکش کرده و با آلبالو ها مخلوط می کنیم و می گذاریم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد، سپس با خلال پسته و پلو زعفرانی تزئین می کنیم. |
توصیه سر آشپز در تهیه آلبالو پلو
در پخت این غذا می توانید مرغ را ریش ریش کرده و لابه لای برنج مخلوط کنید. به جای مرغ از کوفته قلقلی هم برای تهیه آلبالو پلو استفاده می شود.
طرز تهیه قیمه نثار را از اینجا ببینید.
دیدگاهتان را بنویسید