مواد لازم و ترکیبات

یک و نیم لیوان آلبالو بدون هسته
دو و نیم پیمانه برنج
مرغ تکه شده به تعداد دلخواه
۱ استکان زعفران دم کرده
خلال پسته و بادام برای تزیین
۱ عدد پیاز
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

راهنمای دستور پخت

1. ابتدا پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. یک قابلمه مناسب را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
2.پیاز ها را به آن اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس تکه های مرغ را به پیاز اضافه کرده و در روغن خوب سرخ می‌ کنیم. نصف استکان از زعفران و کمی نمک را به آن اضافه می کنیم.
3.شعله آن را خیلی کم می ‌کنیم تا مرغ با زعفران پخته و طلایی شود. آلبالو ها را با یک لیوان آب و نصف لیوان شکر می‌ گذاریم تا یک ربع بپزد و رنگ پس بدهد. حالا آلبالو ها را آبکش کرده و آب آن را به همراه ۲ لیوان آب به برنج خیس خورده اضافه می‌ کنیم.
4.برنج را روی شعله گاز قرار می‌ دهیم تا نیم پز شود و آب آلبالو به خوردش برود. در آخر برنج را آبکش کرده و با آلبالو ها مخلوط می ‌کنیم و می‌ گذاریم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد، سپس با خلال پسته و پلو زعفرانی تزئین می ‌کنیم.

توصیه سر آشپز در تهیه آلبالو پلو

در پخت این غذا می توانید مرغ را ریش ریش کرده و لابه لای برنج مخلوط کنید. به جای مرغ از کوفته قلقلی هم برای تهیه آلبالو پلو استفاده می شود.

طرز تهیه قیمه نثار را از اینجا ببینید.

 

فروش محصولات غذایی در بسته های اقتصادی باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.