مواد لازم و ترکیبات

۲ قطعه کیک زنجبیلی به ضخامت حدود ۲سانتیمتر
یک عدد سیب
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شربت یا عصاره زنجبیل
۶ تکه برگه زردآلو، خرد شده
۴ قاشق غذاخوری آب پرتقال یا آب
۱۵ گرم / ۱ قاشق غذاخوری بادام پرک
۲عدد سفیده تخم مرغ کوچک
۱۰۰ گرم شکر دانه ریز

راهنمای دستور پخت

1.هر قطعه کیک زنجبیلی را جداگانه داخل ظروف نسوز مخصوص فر بگذارید.
2.سیب را به چهار قسمت تقسیم کنید، دانه آن را خارج کرده و به ابعاد کوچک تر خرد نمایید. سپس آن را داخل یک قابلمه بریزید. زرد آلوهای خرد شده، آب پرتقال یا آب را اضافه کنید و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا نرم شوند.
3.بادام ها را به مخلوط میوه اضافه کنید. سپس مخلوط آماده شده را به نسبت مساوی روی قطعه های کیک درون ظروف بریزید تا به شکل کُپه، بالا بیاید.
4.سفیده تخم مرغ ها را آنقدر بزنید تا کاملاً سفت شوند و در صورت برگرداندن ظرف، از آن نریزد. سپس به تدریج شکر به آن بیافزایید و قبل از افزودن شکر بیشتر، مطمئن شوید که سفیده تخم مرغ ها، سفت شده باشند.
5.مرنگ را با استفاده از قیف یا به وسیله قاشق روی کیک و میوه ها بریزید، طوریکه روی هر دوی آنها را بپوشاند.
6.مواد را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰درجه فارنهایت و یا عدد ۶فرهای گازی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند. آلاسکا را داغ سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

قبل از اضافه کردن مرنگ می توانید بستنی وانیلی، قهوه و یا شکلات را بر روی میوه ها قرار دهید، سپس مرنگ را روی کیک بریزید. توجه داشته باشید که این کار باید در لحظه آخر انجام شود و بلافاصله بعد از خارج کردن از فر، خورده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.