توصیه سر آشپز
قبل از اضافه کردن مرنگ می توانید بستنی وانیلی، قهوه و یا شکلات را بر روی میوه ها قرار دهید، سپس مرنگ را روی کیک بریزید. توجه داشته باشید که این کار باید در لحظه آخر انجام شود و بلافاصله بعد از خارج کردن از فر، خورده شود.
۲ قطعه کیک زنجبیلی به ضخامت حدود ۲سانتیمتر | |
یک عدد سیب | |
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شربت یا عصاره زنجبیل | |
۶ تکه برگه زردآلو، خرد شده | |
۴ قاشق غذاخوری آب پرتقال یا آب | |
۱۵ گرم / ۱ قاشق غذاخوری بادام پرک | |
۲عدد سفیده تخم مرغ کوچک | |
۱۰۰ گرم شکر دانه ریز |
1. | هر قطعه کیک زنجبیلی را جداگانه داخل ظروف نسوز مخصوص فر بگذارید. |
2. | سیب را به چهار قسمت تقسیم کنید، دانه آن را خارج کرده و به ابعاد کوچک تر خرد نمایید. سپس آن را داخل یک قابلمه بریزید. زرد آلوهای خرد شده، آب پرتقال یا آب را اضافه کنید و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا نرم شوند. |
3. | بادام ها را به مخلوط میوه اضافه کنید. سپس مخلوط آماده شده را به نسبت مساوی روی قطعه های کیک درون ظروف بریزید تا به شکل کُپه، بالا بیاید. |
4. | سفیده تخم مرغ ها را آنقدر بزنید تا کاملاً سفت شوند و در صورت برگرداندن ظرف، از آن نریزد. سپس به تدریج شکر به آن بیافزایید و قبل از افزودن شکر بیشتر، مطمئن شوید که سفیده تخم مرغ ها، سفت شده باشند. |
5. | مرنگ را با استفاده از قیف یا به وسیله قاشق روی کیک و میوه ها بریزید، طوریکه روی هر دوی آنها را بپوشاند. |
6. | مواد را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰درجه فارنهایت و یا عدد ۶فرهای گازی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند. آلاسکا را داغ سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز
قبل از اضافه کردن مرنگ می توانید بستنی وانیلی، قهوه و یا شکلات را بر روی میوه ها قرار دهید، سپس مرنگ را روی کیک بریزید. توجه داشته باشید که این کار باید در لحظه آخر انجام شود و بلافاصله بعد از خارج کردن از فر، خورده شود.
دیدگاهتان را بنویسید