مواد لازم و ترکیبات

۴۰۰ گرم کنسرو لیچی (نوعی میوه چینی) در شربت
پوست یک عدد لیمو ترش، ریز رنده شده
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
۳ قاشق غذاخوری شربت ساقه زنجبیل
۲ عدد سفیده تخم مرغ
مواد لازم برای تزیین :
میوه ستاره ای، ورقه شده
ساقه زنجبیل، خرد شده به چند تکه

طرز تهیه

1.لیچی ها را آبکش کنید و شربت آن را کنار بگذارید. میوه ها را با پوست لیموترش، آب لیمو ترش و شربت زنجبیل داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آنقدر مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. مواد را داخل یک کاسه بریزید.
2.پوره به دست آمده را با شربت لیچی که کنار گذاشته بودید، مخلوط کنید. سپس در یک ظرف نشکن به مدت ۱ تا ۵/۱ساعت در فریزر بگذارید تا داخل آن حالت برفکی شود. این آلاسکا را در بستنی ساز نیز می توانید درست کنید.
3.ظرف را از فریزر خارج کنید و مایه را هم بزنید تا تمام یخ های آن خرد شوند. سفیده تخم مرغ را جداگانه در یک ظرف تمیز و خشک با یک همزن تمیز آنقدر بزنید تا کاملاً پف کند و سفت شود، سپس با احتیاط و با سرعت آن را به مایه آلاسکا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
4.مایه را مجدداً داخل فریزر بگذارید تا سفت شود. پس از آماده شدن آن را با میوه ستاره ای و ساقه زنجبیل تزیین کنید و سرو نمایید.

توصیه سر آشپز آلاسکای زنجبیل و لیچی

سفیده تخم مرغ خام برای کودکان، خانم های باردار، افراد مسن یا هر کس که بیماری مضمنی دارد توصیه نمی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.