توصیه سر آشپز آلاسکای زنجبیل و لیچی
سفیده تخم مرغ خام برای کودکان، خانم های باردار، افراد مسن یا هر کس که بیماری مضمنی دارد توصیه نمی شود.

| ۴۰۰ گرم کنسرو لیچی (نوعی میوه چینی) در شربت | |
| پوست یک عدد لیمو ترش، ریز رنده شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| ۳ قاشق غذاخوری شربت ساقه زنجبیل | |
| ۲ عدد سفیده تخم مرغ | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| میوه ستاره ای، ورقه شده | |
| ساقه زنجبیل، خرد شده به چند تکه |
| 1. | لیچی ها را آبکش کنید و شربت آن را کنار بگذارید. میوه ها را با پوست لیموترش، آب لیمو ترش و شربت زنجبیل داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آنقدر مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. مواد را داخل یک کاسه بریزید. |
| 2. | پوره به دست آمده را با شربت لیچی که کنار گذاشته بودید، مخلوط کنید. سپس در یک ظرف نشکن به مدت ۱ تا ۵/۱ساعت در فریزر بگذارید تا داخل آن حالت برفکی شود. این آلاسکا را در بستنی ساز نیز می توانید درست کنید. |
| 3. | ظرف را از فریزر خارج کنید و مایه را هم بزنید تا تمام یخ های آن خرد شوند. سفیده تخم مرغ را جداگانه در یک ظرف تمیز و خشک با یک همزن تمیز آنقدر بزنید تا کاملاً پف کند و سفت شود، سپس با احتیاط و با سرعت آن را به مایه آلاسکا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. |
| 4. | مایه را مجدداً داخل فریزر بگذارید تا سفت شود. پس از آماده شدن آن را با میوه ستاره ای و ساقه زنجبیل تزیین کنید و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز آلاسکای زنجبیل و لیچی
سفیده تخم مرغ خام برای کودکان، خانم های باردار، افراد مسن یا هر کس که بیماری مضمنی دارد توصیه نمی شود.
دیدگاهتان را بنویسید