برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

۲۰۰ گرم گوشت ماهی تن کنسرو شده در آب | |
½۱ قاشق غذاخوری کره | |
یک عدد پیاز، ریز خرد شده | |
یک حبه سیر، ریز خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری آرد ساده | |
۲ قاشق چایخوری پودر کاری | |
۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی گوشتی | |
۳ قاشق غذاخوری برنج سفید | |
یک عدد کدو سبز، نازک حلقه شده | |
۱۲۵ میلی لیتر خامه | |
نمک و فلفل |
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش رایگان سالمون کبابی اسپایسی اینجا کلیک...
1. | ماهی تن را آبکش کنید و آب آن را در پارچ مدرجی بریزد، آب جوش را اضافه کنید تا اندازه ۶۰۰ میلی لیتر را نشان بدهد. |
2. | کره را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط آب کنید. پیاز و سیر را افزوده، به مدت ۵ دقیقه طبخ داده و مرتب هم بزنید. |
3. | آرد و پودر کاری را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید. |
4. | به آرامی نیمی از مخلوط آب تن و آب را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را از ته ظرف هم بزنید تا آرد در مواد حل شود. باقیمانده مخلوط را اضافه کنید. مواد را مرتب هم بزنید و بگذارید به جوش بیاید. گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید. وقتی تقریباً سوپ دوباره به جوش آمد، برنج را اضافه کرده و حرارت را کم کنید. درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد. |
5. | ماهی تن و کدو سبز را به سوپ اضافه کرده، به مدت ۱۵دقیقه تا زمانیکه سبزیجات و برنج نرم شوند به پخت ادامه دهید. |
6. | خامه را بیافزایید و بسته به ذائقه خود به سوپ نمک و فلفل بزنید. بگذارید به مدت ۳ تا ۴دقیقه بپزد تا کاملاً گرم شود. سوپ را با ملاقه داخل کاسه های گرم ریخته و سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید