مواد لازم و ترکیبات

۲۰۰ گرم گوشت ماهی تن کنسرو شده در آب
½۱ قاشق غذاخوری کره
یک عدد پیاز، ریز خرد شده
یک حبه سیر، ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آرد ساده
۲ قاشق چایخوری پودر کاری
۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی گوشتی
۳ قاشق غذاخوری برنج سفید
یک عدد کدو سبز، نازک حلقه شده
۱۲۵ میلی لیتر خامه
نمک و فلفل
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش رایگان سالمون کبابی اسپایسی اینجا کلیک...

طرز تهیه

1.ماهی تن را آبکش کنید و آب آن را در پارچ مدرجی بریزد، آب جوش را اضافه کنید تا اندازه ۶۰۰ میلی لیتر را نشان بدهد.
2.کره را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط آب کنید. پیاز و سیر را افزوده، به مدت ۵ دقیقه طبخ داده و مرتب هم بزنید.
3.آرد و پودر کاری را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید.
4.به آرامی نیمی از مخلوط آب تن و آب را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را از ته ظرف هم بزنید تا آرد در مواد حل شود. باقیمانده مخلوط را اضافه کنید. مواد را مرتب هم بزنید و بگذارید به جوش بیاید. گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید. وقتی تقریباً سوپ دوباره به جوش آمد، برنج را اضافه کرده و حرارت را کم کنید. درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد.
5.ماهی تن و کدو سبز را به سوپ اضافه کرده، به مدت ۱۵دقیقه تا زمانیکه سبزیجات و برنج نرم شوند به پخت ادامه دهید.
6.خامه را بیافزایید و بسته به ذائقه خود به سوپ نمک و فلفل بزنید. بگذارید به مدت ۳ تا ۴دقیقه بپزد تا کاملاً گرم شود. سوپ را با ملاقه داخل کاسه های گرم ریخته و سرو نمایید.

برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش رایگان سالمون کبابی اسپایسی اینجا کلیک کنید

سالمون کبابی اسپایسی باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.