برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید

| ۲۰۰ گرم گوشت ماهی تن کنسرو شده در آب | |
| ½۱ قاشق غذاخوری کره | |
| یک عدد پیاز، ریز خرد شده | |
| یک حبه سیر، ریز خرد شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری آرد ساده | |
| ۲ قاشق چایخوری پودر کاری | |
| ۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی گوشتی | |
| ۳ قاشق غذاخوری برنج سفید | |
| یک عدد کدو سبز، نازک حلقه شده | |
| ۱۲۵ میلی لیتر خامه | |
| نمک و فلفل |
برای تهیه بسته های غذایی با کیفیت به باگسی من مراجعه نمایید برای آموزش رایگان سالمون کبابی اسپایسی اینجا کلیک...
| 1. | ماهی تن را آبکش کنید و آب آن را در پارچ مدرجی بریزد، آب جوش را اضافه کنید تا اندازه ۶۰۰ میلی لیتر را نشان بدهد. |
| 2. | کره را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط آب کنید. پیاز و سیر را افزوده، به مدت ۵ دقیقه طبخ داده و مرتب هم بزنید. |
| 3. | آرد و پودر کاری را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید. |
| 4. | به آرامی نیمی از مخلوط آب تن و آب را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را از ته ظرف هم بزنید تا آرد در مواد حل شود. باقیمانده مخلوط را اضافه کنید. مواد را مرتب هم بزنید و بگذارید به جوش بیاید. گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید. وقتی تقریباً سوپ دوباره به جوش آمد، برنج را اضافه کرده و حرارت را کم کنید. درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد. |
| 5. | ماهی تن و کدو سبز را به سوپ اضافه کرده، به مدت ۱۵دقیقه تا زمانیکه سبزیجات و برنج نرم شوند به پخت ادامه دهید. |
| 6. | خامه را بیافزایید و بسته به ذائقه خود به سوپ نمک و فلفل بزنید. بگذارید به مدت ۳ تا ۴دقیقه بپزد تا کاملاً گرم شود. سوپ را با ملاقه داخل کاسه های گرم ریخته و سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید