توصیه سرآشپز برای تهیه ماهی سرخ شده در آرد نخود
از آرد نخود یا آرد عدس در آشپزی هندی و به عنوان پوششی برای کباب ها استفاده می شود. وقتی این دونوع آرد با آرد معمول گندم کامل ترکیب می شود، نان هندی خوشمزه ای را درست می کنند.

| ۰۰ ۱گرم آرد نخود | |
| یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
| ۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| ۲ عدد فلفل سبز تند تازه، خرد شده | |
| برگ گشنیز تازه، خرد شده | |
| ۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه آب | |
| یک کیلوگرم ماهی | |
| ۳۰۰ میلی لیتر/ ½ روغن | |
| برنج پخته شده برای سرو | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| ۲ عدد لیمو، برش زده | |
| ۶ عدد فلفل سبزتند، از وسط برش خورده |
| 1. | آرد نخود را در کاسه ی بزرگی بریزید. زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، نمک و زردچوبه را نیز به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط نمایید. |
| 2. | فلفل سبزها و برگ های گشنیز را نیز اضافه کنید. همه ادویه ها راخوب هم بزنید. |
| 3. | آب را به تدریج به مواد مخلوط شده اضافه کرده، آن قدر هم بزنید تا خمیری نیمه غلیظ تشکیل شود. خمیر آماده شده را تا زمان استفاده، کنار بگذارید. |
| 4. | با چاقوی تیزی ماهی را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. |
| 5. | ماهی ها را با دقت داخل خمیر آماده فرو ببرید تا کاملاً به آن آغشته شود، سپس مقدار اضافی خمیر را از ماهی ها جداکنید. |
| 6. | روغن را در ماهیتابه بزرگی گرم کرده، ماهی های آغشته به خمیر را داخل ماهیتابه قرار دهید و سرخ کنید. وقتی یک طرف آن سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. |
| 7. | غذا را به ظرف سرو منتقل کنید و با برش هایی از لیمو و فلفل سبز آن را تزیین و به همراه برنج پخته شده سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز برای تهیه ماهی سرخ شده در آرد نخود
از آرد نخود یا آرد عدس در آشپزی هندی و به عنوان پوششی برای کباب ها استفاده می شود. وقتی این دونوع آرد با آرد معمول گندم کامل ترکیب می شود، نان هندی خوشمزه ای را درست می کنند.