خوراک پاد تایلندی در سراسر تایلند و آسیای جنوب شرقی طرفداران زیادی دارد. این خوراک از رشته برنج تفت داده تهیه میشود و در کنار خیابان ها در دکه های اغذیه فروشی پخته و عرضه می گردد.
دستور تهیه غذاهای تایلندی را ازاینجا ببینید.
۲۲۵ گرم رشته برنجی پهن | |
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی یا نباتی | |
۲۲۵ گرم سینه مرغ، پوست کنده و بدون استخوان، باریک خرد شده | |
۴ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده | |
۲ حبه سیر، ریز خرد شده | |
۴ عدد پیازچه، به قطعات ۵ سانتیمتری موربی خرد شده | |
۳۵۰ گرم گوشت خرچنگ سفید | |
۷۵ گرم جوانه لوبیا، شسته شده | |
یک قاشق غذاخوری ترشی ترب، ریز خرد شده یا ترب تازه | |
۲ تا ۴ قاشق غذاخوری بادام زمینی تفت داده، خرد شده | |
برگ گشنیز برای تزیین | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
۳ قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی | |
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری سرکه برنج یا سیب | |
یک قاشق غذاخوری سس چیلی یا سس صدف | |
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد، تفت داده | |
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای | |
½ قاشق چایخوری فلفل یا یک عدد فلفل قرمز چیلی تازه، باریک خلال شده |
1. | برای تهیه سس، محتویات سس را در کاسه کوچکی هم زده،مخلوط کنید و کنار بگذارید. |
2. | رشته چینی برنجی را در کاسه بزرگی قرار دهید و به مقدار کافی آب داغ روی آنها بریزید تا روی آنها را بپوشاند. رشته ها باید به مدت ۱۵دقیقه در آب بمانند تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کرده، زیر آب بگیرید و مجدد اً آبکش کنید. |
3. | روغن را در ماهیتابه ای چدنی روی حرارت زیاد داغ کنید ولی روغن نباید دود کند. مرغ را در آن به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. با یک قاشق سوراخدار، مرغ تفت داده را از روغن خارج کرده و داخل بشقابی قرار دهید.حرارت را روی شعله متوسط قرار دهید. |
4. | پیاز شالوت، سیر و پیازچه را در روغن ریخته و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. آنها را به رشته های آبکش شده و سس آماده بیافزایید. |
5. | تکه های مرغ را به همراه گوشت خرچنگ، جوانه لوبیا و ترب به داخل ماهیتابه برگردانید،خوب هم بزنید. محتویات ماهیتابه را به مدت ۵ دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا کاملاً حرارت داده شوند. اگر رشته ها خشک و سفت شدند، کمی آب اضافه کنید. |
6. | غذا را در ظرف مخصوص پذیرایی بریزید و روی آن بادام زمینی خرد شده پاشیده،با برگ گشنیز تزیین کنید و بلافاصله سرو نمایید. |
خوراک پاد تایلندی در سراسر تایلند و آسیای جنوب شرقی طرفداران زیادی دارد. این خوراک از رشته برنج تفت داده تهیه میشود و در کنار خیابان ها در دکه های اغذیه فروشی پخته و عرضه می گردد.
دستور تهیه غذاهای تایلندی را ازاینجا ببینید.
دیدگاهتان را بنویسید