مواد اولیه لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگرادن
۴ عدد ران مرغ
یک عدد پیاز کوچک، خرد شده
یک عدد ساقه کرفس، خرد شده
۸۵ گرم برنج دانه بلند
۳۰۰ میلی لیترعصاره مرغ
یک عدد فلفل قرمز کوچک
۲۲۵ گرم بامیه
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک عدد فلفل دلمه ای سبز کوچک، نگینی خرد شده
نمک و فلفل

راهنمای پخت

1.یک روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید و مرغ ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. آنها را از قابلمه خارج کنید.
2.پیاز، کرفس و فلفل دلمه ای نگینی شده را داخل قابلمه بریزید و یک دقیقه تفت دهید. روغن اضافی آن را خالی کنید.
3.برنج را اضافه کرده، کمی بیشتر تفت دهید و هم بزنید. عصاره مرغ را بیافزایید و حرارت دهید تا به جوش بیاید. بامیه ها را پاک کنید و سر آنها را جدا کنید، فلفل چیلی را حلقه کنید. آنها را با رب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل غذا را اندازه نمایید.
4.مرغ ها را دوباره داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. درب قابلمه را محکم ببندید و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید تا برنج نرم شود، مرغ ها مغزپخت شوند و آب غذا کشیده شود. گاهی آن را هم بزنید و اگر متوجه شدید غذا خشک شده، مقداری عصاره مرغ به آن اضافه کنید.

توصیه سرآشپز در تهیه مرغ و بامیه ویژه منطقه کِیجن

یک فلفل چیلی درسته، غذا را تند و ادویه دار می کند. در صورتی که تمایل دارید غذایتان طعم ملایم تری داشته باشد بهتر است قبل از حلقه کردن فلفل، دانه های آن را خارج کنید.

این غذای اصلی تنها به کمک یک قابلمه پخته می شود. اگر شما این غذا را فقط برای یک نفر می پزید مواد اولیه آن را نصف کنید،ولی توجه داشته باشید که حجم مواد تأثیری در مدت زمان پخت ندارد.

انواع دستورات آشپزی با مرغ را اینجا دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.