سیب زمینی پلوی تند هندی
این غذای تند متشکل از برنج، سیب زمینی و نخود سبز است. می توان آن را همراه غذاهای دیگر در یک وعده غذایی هندی سرو کرد. این غذا به تنهایی نیز مغذی می باشد.
پیشنهاد سرآشپز برای دستور غذایی قاطی پلو را از اینجا تهیه کنید.
۲۰۰ گرم برنج باسماتی، به مدت ۲۰دقیقه در آب سرد خیس خورده | |
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
½ تا ¾ قاشق چایخوری دانه زیره | |
۲۲۵ گرم سیب زمینی، به قطعات یک سانتیمتری خرد شده | |
۲۲۵ گرم نخود سبز منجمد، یخ زدایی شده | |
یک عدد فلفل سبز چیلی، دانه گرفته و باریک خرد شده (دلخواه) | |
½ قاشق چایخوری پودر زردچوبه | |
¼ قاشق چایخوری فلفل | |
۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه آب | |
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
یک عدد پیاز قرمز، ریز خرد شده | |
ماست طبیعی برای سرو |
1. | برنج خیس کرده را آنقدر زیر آب سرد بشویید تا آب شستن برنج، شفاف و پاک باشد. سپس برنج را داخل یک سبد ریخته و کنار بگذارید. |
2. | روغن را در یک ماهیتابه چدنی بزرگی روی حرارت متوسط مایل به زیاد گرم کنید. دانه زیره را ۱۰ ثانیه در روغن تفت دهید تا شروع به پریدن کنند و تغییر رنگ دهند. |
3. | سیب زمینی، نخود سبز و فلفل خرد شده (دلخواه) را اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا سیب زمینی ها نرم شوند. |
4. | برنج را بیافزایید و مرتب هم بزنید تا به روغن آغشته شده و کمی رنگ نیمه شفاف به خود بگیرد. پودر فلفل قرمز، نمک، گرام ماسالا و زردچوبه را با مواد مخلوط کنید، سپس آب را اضافه نمایید. آب که جوش آمد یکی دوبار هم بزنید. سپس حرارت را کم کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج و بقیه محتویات آهسته بجوشند. درب ظرف را ببندید تا بیشترِ آب جذب شود و روی سطح غذا به دلیل خروج بخار، چندین سوراخ ایجاد شود. غذا را هم نزنید. |
5. | حرارت را خیلی کم کنید و اگر ممکن است ماهیتابه را با گذاشتن یک حلقه فلزی زیر آن یا یک شعله پخش کن،حدود ۵/۲ سانتیمتر از روی شعله بالاتر قرار دهید. درب ماهیتابه را ببندید تا برنج و سبزیجات،۱۰دقیقه دیگر با بخار بپزند. ظرف را از روی حرارت برداشته و درب آن را باز کنید. یک عدد دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه یا دم کنی روی برنج قرار دهید و دوباره درب ماهیتابه را ببندید، به مدت ۵ دقیقه برنج را در این حالت نگه دارید. |
6. | به آرامی برنج و سیب زمینی را با چنگال در کاسه مخصوص پذیرایی گرم بریزید و روی آن پیاز قرمز خرد شده و گشنیز بپاشید. غذا را گرم به همراه ماست در ظرف جداگانه ای سرو نمایید. |
سیب زمینی پلوی تند هندی
این غذای تند متشکل از برنج، سیب زمینی و نخود سبز است. می توان آن را همراه غذاهای دیگر در یک وعده غذایی هندی سرو کرد. این غذا به تنهایی نیز مغذی می باشد.
پیشنهاد سرآشپز برای دستور غذایی قاطی پلو را از اینجا تهیه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید