توصیه سرآشپز در تهیه ریسوتوی سبز
در پخت ریسوتو نباید عجله کنید. برنج باید به تدریج و آهسته مایع را جذب کند تا غلظت و یکنواختی لازم به دست آید.
تهیه کیک ریسوتوی شیرین برای پیش غذا را نیز امتحان کنید.

| ۱.۷ لیتر / ۳ پیمانه عصاره سبزیجات | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۲ حبه سیر، کوبیده شده | |
| ۲ عدد تره فرنگی، رشته ای خرد شده | |
| ۲۲۵ گرم برنج دانه گرد | |
| ۳۰۰ میلی لیتر آب انگور سفید | |
| ۴ قاشق غذاخوری مخلوط سبزی های معطر، خرد شده | |
| ۲۲۵ گرم برگ تازه و ریز اسفناج | |
| ۳ قاشق غذاخوری ماست طبیعی | |
| نمک و فلفل | |
| تره فرنگی رشته ای خرد شده برای تزیین | |
| پنیر پارمزان تازه رنده شده برای سرو |
| 1. | عصاره سبزیجات را در یک قابلمه بزرگ ریخته و به جوش آورید. حرارت را کم کنید تا آرام بجوشد. |
| 2. | در همین فاصله، روغن را در قابلمه دیگری حرارت دهید. سیر و تره فرنگی را به آن اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت ملایم سرخ کنید و مرتب هم بزنید تا نرم شوند. |
| 3. | برنج را با این مواد مخلوط کرده، به مدت ۲ دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا تمامی برنج به روغن آغشته شود. |
| 4. | با ملاقه آب انگور و عصاره سبزیجات را به تدریج به غذا بیافزایید، با حرارت کم به پخت ادامه دهید تا تمامی مایعات جذب برنج شوند.اجازه دهید مایع ملاقه اول، جذب شود سپس ملاقه ی بعدی را اضافه کنید. این مرحله از پخت برنج باید ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان ببرد. در انتها ریزوتو باید غلظتی کرِم مانند داشته و برنج نرم شود ولی هنگام جویدن زیر دندان بیاید. |
| 5. | سبزی های مخلوط خرد شده و اسفناج تازه و ریز را به همراه نمک و فلفل مورد نیاز به غذا افزوده و هم بزنید، حدود ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید. |
| 6. | ماست طبیعی را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. ریزوتو را داخل ظرف پذیرایی ریخته، با رشته های تره فرنگی تزیین نموده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز در تهیه ریسوتوی سبز
در پخت ریسوتو نباید عجله کنید. برنج باید به تدریج و آهسته مایع را جذب کند تا غلظت و یکنواختی لازم به دست آید.
تهیه کیک ریسوتوی شیرین برای پیش غذا را نیز امتحان کنید.
دیدگاهتان را بنویسید