بریانی سبزیجات سنتی مخصوص مهمانی ها در شمال هند است. در این غذا سبزیجات با مرینِیتی که ماده اصلی آن ماست است، مزه دار می شوند.
خرید بسته های مواد غذایی از فروشگاه باگسی من
یک عدد سیب زمینی بزرگ، مکعبی خرد شده | |
۱۰۰ گرم هویج، ریز | |
۵۰ گرم بامیه، درشت ورقه شده | |
۲ عدد ساقه ی کرفس، خرد شده | |
۷۵ گرم قارچ دکمه ای ریز، نصف کرده | |
یک عدد بادمجان، از وسط نصف و ورقه شده | |
۳۰۰ میلی لیتر ماست طبیعی | |
یک قاشق غذاخوری ریشه زنجبیل تازه، رنده شده | |
۲ عدد پیاز بزرگ، رنده شده | |
۴ حبه سیر، کوبیده شده | |
یک قاشق غذاخوری پودر کاری | |
یک قاشق چایخوری زردچوبه | |
۲ قاشق غذاخوری کره | |
۲ عدد پیاز، خلال شده | |
۲۲۵ گرم برنج باسماتی |
1. | سیب زمینی خرد شده، هویج و بامیه را در قابلمه ای حاوی آب جوش و کمی نمک ریخته و به مدت ۷ تا ۸ دقیقه بپزید. آنها را خوب آبکش کرده و در کاسه ای بزرگ قرار دهید.سپس آنها را با کرفس، قارچ و بادمجان ترکیب کنید. |
2. | ماست طبیعی، ریشه زنجبیل رنده شده ی تازه، پیاز رنده شده، سیر، زردچوبه و پودر کاری را با هم مخلوط کنید و روی سبزیجات بریزید. این مواد را به مدت ۲ ساعت در جای خنک قرار دهید تا کاملاً به هم آغشته شوند. |
3. | کره را در یک تابه چدنی حرارت دهید. خلال پیاز را به آن افزوده و روی حرارت متوسط به مدت ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.مقدار کمی از پیازها را برداشته و برای تزیین کنار بگذارید. |
4. | برنج را در یک قابلمه بزرگ آب جوش ریخته و به مدت ۷دقیقه بپزید. آن را کاملاً آبکش کرده و کنار بگذارید. |
5. | مخلوط سبزیجات خوابارا به پیازها اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. |
6. | نصف برنج پخته شده را با قاشق داخل ظرف سرامیکی نسوز مخصوص فر ریخته و سبزیجات را بر روی آن قرار دهید، باقیمانده برنج را روی سبزیجات بریزید. درب ظرف را ببندید و داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد، ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا برنج ترد شود. |
7. | بریانی آماده را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی کشیده، با باقیمانده پیاز و جعفری تزیین نموده، سپس سرو نمایید. |
بریانی سبزیجات سنتی مخصوص مهمانی ها در شمال هند است. در این غذا سبزیجات با مرینِیتی که ماده اصلی آن ماست است، مزه دار می شوند.
خرید بسته های مواد غذایی از فروشگاه باگسی من
دیدگاهتان را بنویسید