مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲ تا ۳ عدد لیمو سنگی
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده
۳۰۰ گرم برنجوتو
۱۲۵ میلی لیتر آب یا آب انگور
یک لیتر/ ¾ ۱ پیمانه عصاره مرغ یا سبزیجات، در حال جوشیدن بر روی اجاق
یک قاشق غذاخوری برگ جعفری،ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری کره
مواد لازم برای سرو :
پنیر پارمزان تازه، ورقه شده
برش های آواکادو
خلال پوست لیمو ترش زرد و برگ جعفری تازه برای تزیین

راهنمای پخت

1.پوست ۲ عدد لیمو را ریز رنده کنید. لیموهای بدون پوست را بر روی تخته آشپزخانه با کف دست محکم بغلطانید، آنها را فشار دهید تا حدود ۱۰۰ میلی لیتر آب از آنها بگیرید و در صورتیکه به مقدار مورد نظر نرسید آب یک عدد لیموی دیگر را نیز اضافه کنید.پوست و آب لیمو را کنار بگذارید.
2.روغن زیتون را در یک تابه چدنی حرارت دهید. پیاز شالوت خرد شده را در روغن حدود ۳ دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا نرم شود. برنج را اضافه کنید و هم بزنید تا دانه های برنج کاملاًبه روغن آغشته شوند.
3.آب لیمو و یک ملاقه از عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کرده، مواد را با هم مخلوط کنید و بگذارید آرام بجوشند. آنها را گاهی هم بزنید تا تمام مایع جذب برنج شود.
4.یک ملاقه دیگر از عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کرده، هم بزنید و بگذارید بجوشد تا جذب شود. به اضافه کردن عصاره مرغ ادامه دهید و اجازه دهید بعد از افزودن هر ملاقه، عصاره جذب برنج شود، تمام عصاره را به همین طریق استفاده کنید تا برنج ریزوتو حالت کرِم مانند به خود بگیرد و غلیظ شود.
5.جعفری و پوست رنده شده لیمو را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. کره را بیافزایید، درب تابه را ببندید و آن را از روی حرارت بردارید. بعد از ۵ دقیقه، مواد را خوب هم زده و با رشته های پوست لیمو و جعفری تزیین کنید. ریزوتوی برنج را به همراه پنیر پارمزان و برش های آواکادو سرو نمایید.

پیش غذای ریسوتوی لیمو با عطر و طعم مطبوع

میدانید پیش غذای خوب از غذا لذیذتر است. مخصوصا اگر پیش غذا یک پودینگ جذاب و خوش طعم باشد.

این دستورات تهیه پودینگ را در انواع دسر امتحان کنید.

با بسته های مواد غذایی باگسی من، به آسانی خرید ماهیانه خود را از منزل انجام دهید.

جهت بازدید از بسته های باگسی من کلیلک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.