مواد اولیه لازم و ترکیبات

۳ قاشق غذاخوری کره
یک عدد پیاز، ریز خرد شده
یک عدد ساقه کرفس، ریز خرد شده
۲۵ عددبرگ مریم گلی تازه و بزرگ، ریز خرد شده
۴ قاشق غذاخوری آرد سفید
۲/۱ لیتر/ ۲ پیمانه عصاره مرغ یا بوقلمون
۱۰۰ گرم برنج قهوه ای
۲۵۰ گرم قارچ، ورقه شده
۲۰۰ گرم بوقلمون پخته
۲۰۰ میلی لیتر خامه پرچرب
نمک و فلفل
پنیر پارمزان تازه رنده شده برای سرو

راهنمای پخت

1.نیمی از کره را داخل قابلمه ای بزرگ روی حرارت ملایم آب کنید. پیاز، کرفس و مریم گلی را به آن اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا پیازها نرم شوند، مواد را مرتب هم بزنید. آرد را بیافزایید و ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
2.یک چهارم از عصاره مرغ یا بوقلمون را به آرامی به محتویات داخل قابلمه اضافه کرده، خوب از ته قابلمه هم بزنید تا آرد به طور کامل با عصاره مرغ مخلوط شود و ته نگیرد. باقی عصاره مرغ را اضافه کرده و بگذارید سوپ به جوش بیاید.
3.برنج را به سوپ افزوده و به مقدار کافی نمک و فلفل اضافه کنید. حرارت را کم کرده، درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا سوپ به آرامی حدود ۳۰ دقیقه بجوشد و برنج ترد شود، گاهی آنها را هم بزنید.
4.در همین فاصله،باقی کره را در ماهیتابه نچسب بزرگی روی حرارت متوسط آب کنید. قارچ را اضافه کرده، نمک و فلفل بزنید و حدود ۸ دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شوند، ابتدا مواد را هر از گاهی هم بزنید و وقتی قارچ ها شروع به تغییر رنگ کردند، مرتب هم بزنید. سپس آنها را داخل سوپ بریزید.
5.گوشت بوقلمون و خامه رابه سوپ اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه دیگرسوپ بجوشد تا کاملاً گرم شود. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و سوپ رابه یک ظرف سوپخوری منتقل کرده و با پنیر پارمزان سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در تهیه سوپ بوقلمون و مریم گلی

این نوع سوپ گرم مناسب فصل زمستان است و می توان این سوپ را برای نهار یا شام به همراه نان تست کرده و برشته، سرو کرد.

پلو بوقلمون پرتقالی را نیز امتحان کنید.

برای تهیه روغن سرخ کردنی در بسته های غذایی باگسی من لینک زیر را لمس کنید.

سفارش از فروشگاه باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.