مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۴ تکه مرغ، هر کدام حدود ۲۲۵ گرم
۲ عدد تره فرنگی، ورقه شده
یک حبه سیر، له شده
۴ قاشق غذاخوری آرد ساده
۸۵۰ میلی لیتر/ ½ ۱ پیمانه عصاره مرغ
۳۰۰ میلی لیتر آب انگور سفید
۱۲۵ گرم هویج کوچک تازه، از طول به دو نیم شده
۱۲۵ گرم بلال ریز مینیاتوری، از طول به دو نیم شده
۴۵۰ گرم سیب زمینی ریز تازه
یک دسته سبزی معطر
۱۵۰ میلی لیتر خامه پرچرب
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ حرارت دهید. مرغ ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آن بپزید و آنهارا زیر و رو کنید تا طلایی شوند. آنها را با قاشق سوراخ دار به ظرف لعابی نسوزی انتقال دهید.
2.تره فرنگی و سیر را داخل ماهیتابه ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید، آنها را هم بزنید. آرد را بیافزایید و به مدت ۱ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید، مواد را از روی حرارت بردارید. عصاره مرغ را اضافه کرده و هم بزنید و به آن چاشنی بزنید.
3.ماهیتابه را دوباره روی حرارت گذاشته و جوش آورید. هویج، بلال، سیب زمینی و دسته ی سبزی های معطر را به آن اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط آماده شده را نیز داخل ظرف لعابدار بریزید.
4.درب ظرف را ببندید و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۱ ساعت بپزید.
5.ظرف لعابدار را از فر خارج کرده، خامه را به آن افزوده و بدون اینکه درب آن را ببندید، مجدد داخل فر برگردانده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. دسته سبزی معطر را از غذا خارج کرده، نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و به همراه برنج، سرو نمایید.

توصیه سرآشپز کاسرول مرغ و سیب زمینی

در صورت تمایل، می توانید فیله بوقلمون را جایگزین مرغ کرده و از سبزیجاتی که دم دست دارید، برای تهیه این غذا استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.