مواد لازم و ترکیبات

۶۰ گرم کره
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
۶۷۵ گرم سیب زمینی مکعبی خردشده
۴ تکه گوشت لخم، هر کدام به وزن ۱۷۵ گرم
یک عدد پیاز، به ۸ قسمت برش خورده
۲ حبه سیر، له شده
۲ قاشق غذاخوری آرد ساده
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱۵۰ میلی لیتر آب یا آب انگور قرمز
۳۰۰ میلی لیتر عصاره مرغ
۸ عدد گوجه فرنگی رسیده، پوست کنده، دانه گرفته و نگینی خرد شده
۲۵ گرم زیتون سیاه بی هسته، نصف شده
۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه خردشده
نمک و فلفل
برگ ریحان بازل تازه برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.کره و روغن را در ماهیتابه بزرگی حرارت دهید، سیب زمینی های مکعبی شده را اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا طلایی رنگ شوند.
2.سیب زمینی های سرخ شده را از ماهیتابه به کمک یک کفگیر سوراخ دار بیرون بیاورید و کنار بگذارید.
3.تکه های لخم گوشت کوبیده شده را در ماهیتابه سرخ کنید و ۲ تا ۳ دقیقه آن را حرارت دهید تا هر دو طرف آنها، خودشان را بگیرند و پخته شوند. سپس آنها را از ماهیتابه بیرون آورید و کنار بگذارید.
4.پیاز و سیر را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه آنها را بپزید.
5.پس از افزودن آرد و رب گوجه فرنگی یک دقیقه دیگر آنها را هم بزنید و حرارت دهید. به تدریج آب یا آب انگور را همراه عصاره مرغ اضافه کنید تا سس نرم و یکنواختی به دست آید.
6.گوشت و سیب زمینی ها را به ماهیتابه برگردانده، گوجه فرنگی، زیتون، ریحان خرد شده و کمی نمک و فلفل هم برای بهتر شدن طعم غذا بیافزایید.
7.مواد را داخل ظرف نسوزی بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی قرار دهید و به مدت یک ساعت تا زمانیکه سیب زمینی و گوشت کاملاً مغز پخت شوند، حرارت دهید. سپس روی غذا را با برگ ریحان تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز گوشت گوساله به سبک ایتالیایی

به منظور پخت سریع و نرم شدن گوشت، آنها را کمی قبل از پخت با یک گوشتکوب بکوبید تا به خوبی پهن شوند و در زمان کمتری بپزند.