توصیه سرآشپز گوشت گوساله به سبک ایتالیایی
به منظور پخت سریع و نرم شدن گوشت، آنها را کمی قبل از پخت با یک گوشتکوب بکوبید تا به خوبی پهن شوند و در زمان کمتری بپزند.

| ۶۰ گرم کره | |
| یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۶۷۵ گرم سیب زمینی مکعبی خردشده | |
| ۴ تکه گوشت لخم، هر کدام به وزن ۱۷۵ گرم | |
| یک عدد پیاز، به ۸ قسمت برش خورده | |
| ۲ حبه سیر، له شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری آرد ساده | |
| ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
| ۱۵۰ میلی لیتر آب یا آب انگور قرمز | |
| ۳۰۰ میلی لیتر عصاره مرغ | |
| ۸ عدد گوجه فرنگی رسیده، پوست کنده، دانه گرفته و نگینی خرد شده | |
| ۲۵ گرم زیتون سیاه بی هسته، نصف شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه خردشده | |
| نمک و فلفل | |
| برگ ریحان بازل تازه برای تزیین |
| 1. | کره و روغن را در ماهیتابه بزرگی حرارت دهید، سیب زمینی های مکعبی شده را اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا طلایی رنگ شوند. |
| 2. | سیب زمینی های سرخ شده را از ماهیتابه به کمک یک کفگیر سوراخ دار بیرون بیاورید و کنار بگذارید. |
| 3. | تکه های لخم گوشت کوبیده شده را در ماهیتابه سرخ کنید و ۲ تا ۳ دقیقه آن را حرارت دهید تا هر دو طرف آنها، خودشان را بگیرند و پخته شوند. سپس آنها را از ماهیتابه بیرون آورید و کنار بگذارید. |
| 4. | پیاز و سیر را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه آنها را بپزید. |
| 5. | پس از افزودن آرد و رب گوجه فرنگی یک دقیقه دیگر آنها را هم بزنید و حرارت دهید. به تدریج آب یا آب انگور را همراه عصاره مرغ اضافه کنید تا سس نرم و یکنواختی به دست آید. |
| 6. | گوشت و سیب زمینی ها را به ماهیتابه برگردانده، گوجه فرنگی، زیتون، ریحان خرد شده و کمی نمک و فلفل هم برای بهتر شدن طعم غذا بیافزایید. |
| 7. | مواد را داخل ظرف نسوزی بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی قرار دهید و به مدت یک ساعت تا زمانیکه سیب زمینی و گوشت کاملاً مغز پخت شوند، حرارت دهید. سپس روی غذا را با برگ ریحان تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز گوشت گوساله به سبک ایتالیایی
به منظور پخت سریع و نرم شدن گوشت، آنها را کمی قبل از پخت با یک گوشتکوب بکوبید تا به خوبی پهن شوند و در زمان کمتری بپزند.