مواد لازم و ترکیبات

۴ قطعه گوشت گوساله هر کدام حدود ۲۲۵ گرم و ضخامت ۲ سانتیمتر
نمک و فلفل
روغن زیتون با طعم سیر برای طعم دار کردن گوشت
برگ ریحان بازل تازه یا برگ اورگانو برای تزیین
مواد لازم برای تهیه سس سالسا ورد (سالسا سبز) :
۶۰ گرم برگ جعفری
۳ عدد ماهی کولی کنسروی آبکش شده
½ قاشق غذاخوری دانه کیپر شور، آبکش و شسته شده
یک عدد پیاز شالوت خرد شده
یک حبه سیر خرد شده (در صورت داشتن جوانه، آن را بیرون بیاورید)
یک قاشق غذاخوری آب لیمو برای طعم بهتر
۶ عدد برگ تازه ریحان بازل یا ¾ قاشق چایخوری خشک
۲ ساقه اورگانو تازه یا ½ قاشق چایخوری خشک
۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون بکر

راهنمای دستور پخت

1.برای تهیه سس سالسا ورد، تمام ترکیبات سس را به جز روغن زیتون، در یک غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا خوب با هم مخلوط گردند.
2.همانطور که دستگاه کار می کند از داخل لوله روی درب دستگاه، روغن را اضافه کنید و سریعاً با مواد ترکیب کنید تا غلیظ شوند. کمی فلفل برای طعم بهتر سس به آن اضافه کنید و مواد را داخل کاسه ای ریخته، روی آن را پوشانده و در جای خنک نگه دارید.
3.تکه های گوشت گوساله را با یک قلم مو به روغن زیتون آغشته کنید و نمک و فلفل بزنید. گوشت را در فری که از قبل گرم شده زیرحرارت گریل فر به مدت ۳ دقیقه بپزید. سپس گوشت ها را پشت و رو کنید و روی سطح دیگر را هم روغن زیتون مالیده و این بار به مدت ۲ دقیقه دیگر حرارت دهید تا وقتی نوک چاقو را در گوشت فرو می برید پخته و نرم باشد.
4.پس از پخت، هر قطعه گوشت را به بشقاب مخصوص پذیرایی انتقال دهید و با قاشق کمی سس سالسا ورد خنک شده کنار آن قرار دهید. گوشت ها را با برگ ریحان یا اورگانو تازه تزیین کنید. هنگام سرو، باقیمانده سس سالسا را در ظرفی ریخته و روی میز قرار دهید.

توصیه سرآشپز گوشت گوساله با سس سالسا سبز

سس سالسا ورد را می توانید برای ۲ روز در ظرف درب داری داخل یخچال نگه دارید. این سس با ماهی های کباب شده جنوب، طعم فوق العاده ای پیدا می کند.