مواد لازم و ترکیبات

۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه روغن
۳عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
۵/۲ سانتیمتر زنجبیل، رشته ای خرد شده
۴ حبه سیر، رشته ای خرد شده
۲ تکه دارچین
۳ عدد هل سبز کامل
۳عدد میخک
۴ عدد دانه فلفل سیاه
۶ عدد فلفل قرمز خشک، خرد شده
۱۵۰ میلی لیتر ماست
۴۵۰ گرم گوشت گاو بدون استخوان، خورشتی خرد شده
۳ عدد فلفل سبز، خرد شده
۶۰۰ میلی لیتر / ۱پیمانه آب
برگ گشنیز تازه

راهنمای دستور پخت

1.روغن را درون ماهیتابه ای گرم کرده و پیاز ها را تا هنگامیکه طلایی رنگ شوند در آن سرخ کنید.
2.حرارت را کم کرده و زنجبیل، سیر، دارچین، هل سبز، میخک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را درون ماهیتابه بریزید و به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید.
3.در یک کاسه، ماست را با چنگال بزنید و به پیاز سرخ شده اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
4.گوشت و دو عدد از فلفل سبزهای خرد شده را به مواد داخل ماهیتابه افزوده و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید.
5.آب را به تدریج به ماهیتابه اضافه کنید. درب ماهیتابه را بگذارید و یک ساعت مواد را بپزید، هم بزنید و در صورت نیاز دوباره آب اضافه کنید.
6.وقتی غذا کاملاً پخت، آن را از روی اجاق بردارید و غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید. آن را با باقیمانده فلفل سبزها و برگ گشنیز تازه تزیین کنید.

توصیه سرآشپز در تهیه گوشت گاو پخته در ادویه جات

چنانچه مایل بودید می توانید به جای گوشت گاو از گوشت گوساله استفاده کنید.