توصیه سرآشپز در تهیه گوشت گاو پخته در ادویه جات
چنانچه مایل بودید می توانید به جای گوشت گاو از گوشت گوساله استفاده کنید.
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه روغن | |
۳عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده | |
۵/۲ سانتیمتر زنجبیل، رشته ای خرد شده | |
۴ حبه سیر، رشته ای خرد شده | |
۲ تکه دارچین | |
۳ عدد هل سبز کامل | |
۳عدد میخک | |
۴ عدد دانه فلفل سیاه | |
۶ عدد فلفل قرمز خشک، خرد شده | |
۱۵۰ میلی لیتر ماست | |
۴۵۰ گرم گوشت گاو بدون استخوان، خورشتی خرد شده | |
۳ عدد فلفل سبز، خرد شده | |
۶۰۰ میلی لیتر / ۱پیمانه آب | |
برگ گشنیز تازه |
1. | روغن را درون ماهیتابه ای گرم کرده و پیاز ها را تا هنگامیکه طلایی رنگ شوند در آن سرخ کنید. |
2. | حرارت را کم کرده و زنجبیل، سیر، دارچین، هل سبز، میخک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را درون ماهیتابه بریزید و به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید. |
3. | در یک کاسه، ماست را با چنگال بزنید و به پیاز سرخ شده اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. |
4. | گوشت و دو عدد از فلفل سبزهای خرد شده را به مواد داخل ماهیتابه افزوده و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید. |
5. | آب را به تدریج به ماهیتابه اضافه کنید. درب ماهیتابه را بگذارید و یک ساعت مواد را بپزید، هم بزنید و در صورت نیاز دوباره آب اضافه کنید. |
6. | وقتی غذا کاملاً پخت، آن را از روی اجاق بردارید و غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید. آن را با باقیمانده فلفل سبزها و برگ گشنیز تازه تزیین کنید. |
توصیه سرآشپز در تهیه گوشت گاو پخته در ادویه جات
چنانچه مایل بودید می توانید به جای گوشت گاو از گوشت گوساله استفاده کنید.