
۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه روغن | |
۲عدد پیاز متوسط، خرد شده | |
¼ دسته گشنیز تازه | |
۳ عدد فلفل سبز، خرد شده | |
یک و نیم قاشق چایخوری زنجبیل، ریزخرد شده | |
یک و نیم قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
½ قاشق چایخوری زرد چوبه | |
۴۵۰ گرم گوشت بره با استخوان یا بدون استخوان | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
یک کیلوگرم اسفناج تازه | |
۷۰۰ میلی لیتر / ¼۱ پیمانه آب | |
مواد لازم برای تزیین : | |
فلفل قرمز تازه، ریز خرد شده |
1. | روغن را درون ماهیتابه ای گرم کرده و پیاز را تا وقتی سبک شود، سرخ کنید. |
2. | گشنیز تازه و دو عدد فلفل خرد شده را به ماهیتابه بیافزایید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه سرخ کنید. |
3. | حرارت را کم کرده و زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز و زرد چوبه را اضافه کنید و هم بزنید. |
4. | گوشت را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید. نمک و اسفناج را بیافزایید و با یک قاشق چوبی گهگاهی آنها راهم بزنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بپزید. |
5. | آب را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید و روی حرارت کم، با درب بسته به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. سپس درپوش ظرف را بردارید. گوشت را امتحان کنید. اگر به اندازه کافی ترد نبود آن را بچرخانید، حرارت را زیاد کنید و بدون درپوش تا هنگامیکه آب اضافی آن کاملاً تبخیر شود، بپزید. سپس ۵ تا ۷ دقیقه غذا را به هم بزنید و سرخ کنید. |
6. | گوشت و اسفناج را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید و پس از تزیین با قطعات فلفل قرمز تند، به صورت گرم سر میز برده و سرو نمایید. |