مواد لازم و ترکیبات

۶ قاشق غذاخوری روغن
یک عدد پیاز متوسط، خرد شده
۳عدد فلفل سبز تند
برگ گشنیز تازه
۲ عدد گوجه فرنگی، خرد شده
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
یک قاشق چایخوری پودر فلفل
۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱۰۰ گرم نخود فرنگی

طرز تهیه

1.روغن را درون ماهیتابه ای متوسط بریزید و آن را گرم کنید. پیازهای خرد شده را به آن اضافه کرده و سرخ کنید تا به رنگ طلایی تیره در آید.
2.دو عدد فلفل سبز تند، نصف برگ های گشنیز و گوجه فرنگی های خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد.
3.نمک، زنجبیل، سیر و پودر فلفل را به ترکیب بیافزایید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
4.گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه ریخته و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه آن را سرخ کنید تا گوشت به خوبی سرخ شده و قهوه ای رنگ شود.
5.نخود فرنگی ها را اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه ی دیگر آنها را بپزید.
6.غذا را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بریزید و با فلفل های سبز و گشنیزهای باقیمانده آن را تزیین کنید.

توصیه سرآشپز

مزه سیر به نحوه آماده کرده آن بستگی دارد. به عنوان مثال یک سیر کامل، فقط به غذا، طعم می دهد، اما مثل سیر خرد شده، زیر دندان نمی آید. یک سیر نصف شده کمی زیر دندان می آید در حالیکه سیر ریز خرد شده، بیشتر مزه خود را به غذا خواهد داد و سیر کوبیده شده تمامی طعم و مزه خود را به غذا می دهد.