
۵ قاشق غذاخوری روغن | |
۲ عدد پیاز، خرد شده | |
۴۵۰ گرم گوشت چرخ شده | |
۲ قاشق غذاخوری ماست | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده | |
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
½ ۱ قاشق چایخوری گرام ماسالا | |
½ قاشق چایخوری پودر ادویه مخلوط | |
۲ عدد فلفل سبز تند تازه | |
برگ گشنیز تازه | |
مواد لازم برای تزیین غذا : | |
یک عدد پیاز، حلقه شده | |
گشنیز تازه، خرد شده | |
یک عدد لیمو ترش، برش خورده |
1. | روغن را درون یک ماهیتابه گرم کنید. سپس پیازها را بیافزایید، سرخ کرده تا به رنگ طلایی درآیند. |
2. | گوشت چرخ کرده را درون یک کاسه ی بزرگ قرار دهید. ماست، پودر فلفل، زنجبیل، سیر، نمک، گرام ماسالا و پودر ادویه را افزوده و آنها را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. |
3. | مخلوط گوشت و ادویه را به پیازها بیافزایید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه سرخ کنید. سپس ماهیتابه را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید. |
4. | در همین فاصله، فلفل سبزها و نصف گشنیزها را داخل غذاساز خرد کرده یا با استفاده از یک چاقوی تیز خرد کنید و کنار بگذارید. |
5. | ترکیب گوشت را نیز در غذاساز خوب خرد و له کنید یا درون یک کاسه با چنگال له کنید. گوشت را با فلفل و گشنیز کاملاً ترکیب کنید. |
6. | ترکیب را به یک ظرف نسوز کم عمق منتقل کنید. در گریل فر که با حرارت متوسط از قبل گرم شده، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید و با چنگال زیر و رو کنید تا نسوزند. |
7. | غذا را با حلقه های پیاز، برگ گشنیز و برش لیمو ترش تزیین نمایید. |