مواد لازم و ترکیبات

۵ قاشق غذاخوری روغن
۲ عدد پیاز، خرد شده
۴۵۰ گرم گوشت چرخ شده
۲ قاشق غذاخوری ماست
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
یک قاشق چایخوری نمک
½ ۱ قاشق چایخوری گرام ماسالا
½ قاشق چایخوری پودر ادویه مخلوط
۲ عدد فلفل سبز تند تازه
برگ گشنیز تازه
مواد لازم برای تزیین غذا :
یک عدد پیاز، حلقه شده
گشنیز تازه، خرد شده
یک عدد لیمو ترش، برش خورده

طرز تهیه

1.روغن را درون یک ماهیتابه گرم کنید. سپس پیازها را بیافزایید، سرخ کرده تا به رنگ طلایی درآیند.
2.گوشت چرخ کرده را درون یک کاسه ی بزرگ قرار دهید. ماست، پودر فلفل، زنجبیل، سیر، نمک، گرام ماسالا و پودر ادویه را افزوده و آنها را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
3.مخلوط گوشت و ادویه را به پیازها بیافزایید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه سرخ کنید. سپس ماهیتابه را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید.
4.در همین فاصله، فلفل سبزها و نصف گشنیزها را داخل غذاساز خرد کرده یا با استفاده از یک چاقوی تیز خرد کنید و کنار بگذارید.
5.ترکیب گوشت را نیز در غذاساز خوب خرد و له کنید یا درون یک کاسه با چنگال له کنید. گوشت را با فلفل و گشنیز کاملاً ترکیب کنید.
6.ترکیب را به یک ظرف نسوز کم عمق منتقل کنید. در گریل فر که با حرارت متوسط از قبل گرم شده، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید و با چنگال زیر و رو کنید تا نسوزند.
7.غذا را با حلقه های پیاز، برگ گشنیز و برش لیمو ترش تزیین نمایید.