مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق چایخوری پودر زیره
۲قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
۲ قاشق چایخوری پودر نارگیل
یک قاشق چایخوری مخلوط خردل و تخم پیاز
۲ قاشق چایخوری کنجد یک قاشق چایخوری زنجبیل، خرد شده یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری نمک
۴۵۰ گرم گوشت کم چرب، ریز قیمه شده
۴۵۰ میلی لیتر/ پیمانه روغن
۳ عدد پیاز متوسط، خلال شده
۸۵۰ میلی لیتر / ½ ۱ پیمانه آب
۲ قاشق غذا خوری آب لیمو
۴ عدد فلفل سبز، از طول بریده شده

راهنمای دستور پخت

1.پودرهای زیره، گشنیز و نارگیل را با مخلوط خردل و تخم پیاز، همراه دارچین به صورت خشک در یک ماهیتابه چدنی و بزرگ تفت دهید. ماهیتابه را مدام تکان دهید تا ادویه ها نسوزند. سپس با هاون آنها را بکوبید و خرد کنید.
2.در یک کاسه بزرگ، ادویه های تفت داده را با زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، نمک و گوشت مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3.در یک ماهیتابه دیگر۳۰۰ میلی لیتر (نصف پیمانه) از روغن را گرم کرده و پیاز ها را در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
4.ترکیب ادویه ها و گوشت را به پیاز بیافزایید و با حرارت کم به مدت ۵تا ۷ دقیقه سرخ کنید. سپس آب را افزوده و بگذارید ۴۵ دقیقه بجوشد. وقتی گوشت پخته شد ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و آب لیمو را به مخلوط اضافه کنید.
5.در ماهیتابه ای دیگر، روغن باقی مانده را گرم و فلفل سبز های چهارقسمت شده را اضافه کنید. حرارت را کم کرده و درب ظرف را بگذارید و بعد از ۳۰ ثانیه ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
6.مخلوط روغن و فلفل هارا روی خورش گوشت بریزید و همراه دال عدس با پیاز (به صفحه ۴۸ مراجعه شود )و برنج دم کرده، گرم سرو نمایید.

گوشت بره ادویه دار و سُس اندود