مواد لازم و ترکیبات

یک کیلو گرم گوشت بره خورشتی
۲ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده
۲ قاشق چایخوری سیر تازه، کوبیده شده
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک قاشق چایخوری گرام ماسالا
یک قاشق چایخوری زیره سیاه
½ ۱ قاشق چایخوری نمک
۸۵۰ میلی لیتر/ ½ ۱ پیمانه آب
۲عدد تخم مرغ متوسط
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه روغن
مواد لازم برای تزیین :
چیپس
گوجه فرنگی
برش های لیموترش

طرز تهیه

1.چربی های گوشت را با یک چاقوی تیز از آن جدا کنید.
2.زنجبیل، سیر، فلفل سیاه، گرام ماسالا، زیره و نمک را با هم مخلوط کرده و گوشت ها را کاملاً به آنها آغشته کنید.
3.آب را بجوشانید و سپس گوشت ها را به آن بیافزایید، اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد. هنگامیکه آب غذا تبخیر شد، ظرف غذا را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
4.تخم مرغ ها را درون ظرفی بشکنید و با یک چنگال هم بزنید.
5.روغن را درون ماهیتابه ای بزرگ گرم کنید.
6.هر تکه از گوشت را درون تخم مرغ های زده شده، بیاندازید و سپس به مدت ۳ دقیقه در ماهیتابه سرخ کنید.
7.گوشت های سرخ شده را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید و با سیب زمینی سرخ شده، گوجه فرنگی و برش هایی از لیموترش آن را تزیین نمایید.

توصیه سرآشپز

گرام ماسالا، یک چاشنی خاص نیست بلکه ترکیبی از ادویه های آسیاب شده است. ترکیب معمولی آن شامل: هل، دارچین، میخک، زیره سیاه، جوزهندی و دانه فلفل سیاه است، اما بیشتر آشپزان هندی دستور خاص خود را دارند، که اغلب برای نسل های مختلف، تغییر می کند. شما می توانید گرام ماسالای آماده را از فروشگاه های بزرگ آسیایی خریداری کنید.