مواد لازم و ترکیبات

۵/۲ کیلو گرم گوشت ران گوسفند
۲ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل، ریز خرد شده
۲ قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
۲ قاشق چایخوری گرام ماسالا
یک قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق چایخوری زیره سیاه
۴ عدد دانه فلفل سیاه
۳ عدد میخک
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۳ قاشق غذا خوری آب لیمو
۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه روغن
یک عدد پیاز بزرگ، پوست کنده
در حدود ۲ لیتر /۴ پیمانه آب

طرز تهیه

1.چربی گوشت را با یک چاقوی تیز بگیرید. با چنگال روی گوشت چند سوراخ ایجاد کنید.
2.در یک کاسه زنجبیل، سیر، گرام ماسالا، نمک، زیره سیاه، دانه فلفل سیاه، میخک و پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. آب لیمو ترش را به مواد افزوده و خوب هم بزنید. این مخلوط را روی گوشت بریزید و به آن بمالید تا مواد به خوبی جذب گوشت شوند. گوشت را مدتی کنار بگذارید.
3.روغن را درون قابلمه ای گرم کنید و گوشت را داخل آن قرار داده، سپس پیاز خرد شده را کنار گوشت قرار دهید.
4.مقدار کافی آب داخل ظرف بریزید تا روی گوشت را بپوشاند و به مدت ۵/۲ تا ۳ ساعت با حرارت کم، آن را بپزید و گهگاهی آن را بچرخانید. (دقت داشته باشید که اگر آب تبخیر شد و گوشت پخته نشده بود مقداری دیگر آب به آن اضافه کنید.)وقتی آب کاملاً تبخیر شد، گوشت را بچرخانید تا دور تا دور آن سرخ شود و به رنگ قهوه ای در آید.
5.غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید. گوشت را به ورقه های باریک برش بزنید و یا درسته سر میز بیاورید. می توانید این غذا را به صورت سرد یا گرم سرو نمایید.

توصیه سرآشپز

در هند از قابلمه ای سنتی به نام دیگچی برای آب پز و بریان کردن این غذا استفاده می کنند؛ بدین صورت که دیگچی را روی خاکستر داغ می گذارند و روی درپوش آن نیز ذغال داغ قرار می دهند.