توصیه سرآشپز در تهیه گوشت با سس راتاتویی
این مخلوط سبزیجات می تواند با هر نوع گوشت یا ماهی کباب شده دیگری نیز، سرو شود. گیاهخواران می توانند داخل نان های کرپ را با این مخلوط پر کرده و میل کنند.
۴ تکه گوشت ۱۲۵ گرمی، کم چرب و بدون استخوان | |
یک قاشق چایخوری مخلوط سبزیجات خشک | |
نمک و فلفل | |
سیب زمینی تنوری برای سرو | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
یک عدد پیاز متوسط | |
یک حبه سیر | |
یک عدد فلفل دلمه سبز، دانه گرفته | |
یک عدد فلفل دلمه زرد، دانه گرفته | |
یک عدد کدوسبز، تمیز شده | |
۱۰۰ گرم قارچ دکمه ای(معمولی) | |
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
یک قاشق چایخوری مخلوط سبزی های خشک | |
یک قاشق چایخوری شکر دانه ریز |
1. | برای تهیه سس، پیاز و سیر را پوست بگیرید و آنها را خرد کنید. فلفل دلمه ای ها و کدو را به قطعات مکعبی شکل ریز کنید و پس از تمیز کردن قارچ ها، آنها را نیز به دو نیم کرده یا اگر درشت بودند، ریزخرد کنید. |
2. | تمام سبزیجات را در قابلمه ای ریخته و رب گوجه و گوجه فرنگی های خرد شده را به آن بیافزایید. سبزیجات خشک، شکر، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و بگذارید مخلوط سبزیجات به جوش بیاید. سپس درب ظرف را ببندید و به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی آن را بپزید. |
3. | در همین فاصله، گریل فر را روی حرارت متوسط روشن کنید. تمام چربی های اضافه گوشت ها را جدا کنید. هر دو طرف آنها را نمک و فلفل زده و سبزیجات خشک را روی آنها بمالید. گوشت ها را ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید بعد آنها را پشت و رو کرده و طرف دیگر را نیز ۶ تا ۷ دقیقه حرارت دهید تا گوشت ها خوب بپزند. |
4. | با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه، روغن و آب اضافی گوشت ها را بگیرید و هر تکه از آنها را در یک بشقاب همراه با مخلوط سبزیجات آماده شده و یک سیب زمینی تنوری سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز در تهیه گوشت با سس راتاتویی
این مخلوط سبزیجات می تواند با هر نوع گوشت یا ماهی کباب شده دیگری نیز، سرو شود. گیاهخواران می توانند داخل نان های کرپ را با این مخلوط پر کرده و میل کنند.