توصیه سرآشپز گوجه پلو
تخم پیاز تقریباً همیشه در آشپزی هندی استفاده می شود. این دانه های خوشبو در تهیه ترشی به کار می رود یا روی نان پاشیده می شوند. لازم به ذکر است که طعم و مزه تخم های پیاز با طعم خود پیاز کاملاً فرق می کند.
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن | |
۲ عدد پیاز متوسط، خلال شده | |
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
یک قاشق چایخوری سیرتازه، له شده | |
½ قاشق چایخوری زردچوبه | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
½۱ قاشق چایخوری نمک | |
۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی | |
۴۵۰ گرم برنج باسماتی | |
۶۰۰ میلی لیتر / ۱ پیمانه آب | |
مواد لازم برای تزیین : | |
۳عدد فلفل سبز تازه، ریز خرد شده | |
برگ گشنیز تازه، خرد شده | |
۳ عدد تخم مرغ آب پز سفت |
1. | روغن را در قابلمه گرم کرده و پیازها را تا وقتی طلایی تیره شوند، سرخ کنید. |
2. | تخم پیاز، زنجبیل، سیر، زردچوبه، پودر فلفل قرمز و نمک را افزوده و هم بزنید. |
3. | حرارت را کم کرده، گوجه فرنگی ها را بیافزایید و ۱۰ دقیقه آنها را سرخ کنید. |
4. | برنج را بیافزایید و به آرامی هم بزنید تا برنج خوب با مواد آغشته شود. |
5. | آب را اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید سپس درب قابلمه را ببندید و روی حرارت کم تا وقتیکه آ ب کاملاً جذب برنج شود، آن را بپزید. |
6. | گوجه پلوی آماده را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید. |
7. | با فلفل سبز ریز خرد شده، برگ گشنیز تازه و تخم مرغ آب پز سفت و نصف شده تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز گوجه پلو
تخم پیاز تقریباً همیشه در آشپزی هندی استفاده می شود. این دانه های خوشبو در تهیه ترشی به کار می رود یا روی نان پاشیده می شوند. لازم به ذکر است که طعم و مزه تخم های پیاز با طعم خود پیاز کاملاً فرق می کند.