مواد لازم و ترکیبات

۴ قاشق غذاخوری روغن
½ قاشق چایخوری تخم پیاز
½ قاشق چایخوری تخم خردل
½ قاشق چایخوری تخم شنبلیله
۴ عدد فلفل قرمز خشک
یک عدد گل کلم کوچک، به گلچه های ریز تقسیم شده
یک قاشق چایخوری نمک
یک عدد فلفل سبز دلمه ای، نگینی خرد شده

راهنمای دستور پخت

1.روغن ر ا در یک قابلمه بزرگ چدنی داغ کنید.
2.تخم های پیاز، خردل، شنبلیله و فلفل قرمز خشک را اضافه کنید و کاملاً هم بزنید.
3.حرارت را کم کرده و به تدریج گل کلم و نمک را اضافه کنید. این مخلوط را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه سرخ کنید و آن را مدام هم بزنید تا گلچه های گل کلم کاملاً با ادویه مخلوط شوند.
4.فلفل دلمه سبز را اضافه کرده و همراه مواد به مدت ۳ تا ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید.
5.غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و گرم سرو نمایید.

توصیه سرآشپز گل کلم سرخ شده

چنانچه از این غذا برای مهمانی آخر هفته یا ضیافت ها استفاده می کنید، به کار بردن گل کلم یا سبزیجات در سایز ریز و کوچک مناسبتر خواهد بود. گل کلم های کوچک در میان بشقاب بسیار جالب و لذیذ به نظر می آیند. برگ های زائد اطراف آنها را بکنید و فقط چند برگ ریز را برای تزیین باقی بگذارید. آنها را ۴ دقیقه در آب جوش قرار دهید و بقیه کار را از مرحله ۳ به بعد انجام دهید.