مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد قسمت سر رازیانه
۲۵ گرم کره
۱۵۰ میلی لیتر آب انگور
⅓حجم سس بشامل (سس سفید ) با دو زرده تخم مرغ غنی شده )
۲۵ گرم وسط نان سفید تازه
۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
برگ های ریز و تازه رازیانه برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.رازیانه ها را پاک کنید و سر آن را به دو نیم تقسیم نمایید. در ظرفی آب را با کمی نمک به جوش آورید و رازیانه ها را ۲۰ دقیقه در آن بپزید.
2.مقدار فراوانی کره کف ظرف نسوزی بمالید و رازیانه ها را پس از آبکش کردن ته ظرف بچینید.
3.آب انگور را با سس سفید مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید و روی رازیانه ها بریزید.
4.پودر مغز نان را روی مواد ریخته و پنیر پارمزان را به نسبت مساوی روی همه مواد رنده کنید.
5.ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد/ ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی قرار داده به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا روی آن طلایی شود، آن را با برگ های ریز رازیانه تزیین کنید.

گراتین رازیانه غذای خوشمزه است. این غذا با مغز گیاه رازیانه درست می شود. همچنین با سس بشامل بسیار دلچسب می گردد. 

طرز تهیه پاستای ژامبون و گوجه فرنگی را از اینجا تهیه کنید.