گراتین رازیانه غذای خوشمزه است. این غذا با مغز گیاه رازیانه درست می شود. همچنین با سس بشامل بسیار دلچسب می گردد.

۴ عدد قسمت سر رازیانه | |
۲۵ گرم کره | |
۱۵۰ میلی لیتر آب انگور | |
⅓حجم سس بشامل (سس سفید ) با دو زرده تخم مرغ غنی شده ) | |
۲۵ گرم وسط نان سفید تازه | |
۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده | |
برگ های ریز و تازه رازیانه برای تزیین |
1. | رازیانه ها را پاک کنید و سر آن را به دو نیم تقسیم نمایید. در ظرفی آب را با کمی نمک به جوش آورید و رازیانه ها را ۲۰ دقیقه در آن بپزید. |
2. | مقدار فراوانی کره کف ظرف نسوزی بمالید و رازیانه ها را پس از آبکش کردن ته ظرف بچینید. |
3. | آب انگور را با سس سفید مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید و روی رازیانه ها بریزید. |
4. | پودر مغز نان را روی مواد ریخته و پنیر پارمزان را به نسبت مساوی روی همه مواد رنده کنید. |
5. | ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد/ ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی قرار داده به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا روی آن طلایی شود، آن را با برگ های ریز رازیانه تزیین کنید. |