توصیه سرآشپز گراتین بادمجان
ورقه های بادمجان را نمک می زنند تا به کمک نمک، زهرآبه یا تلخی بادمجان بیرون بیاید و با شستن آن، بادمجان ها پاک و شیرین شوند.
یک عدد بادمجان بزرگ ، حدود ۸۰۰ گرم | |
نمک | |
۳۰۰ گرم پنیر موزارلا | |
۸۵ گرم پنیر پارمزان | |
روغن زیتون | |
۲۵۰ میلی لیتر سس گوجه فرنگی آماده مخصوص پاستا | |
نمک و فلفل |
1. | سر و ته بادمجان را بزنید و با کمک یک چاقوی تیز، آن را به حلقه های باریک ۵ میلیمتری ببرید. حلقه های بادمجان را کف سینی بزرگی بچینید و روی آنها نمک بپاشید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا آب بیندازد. |
2. | در همین فاصله، پنیر موزارلا را از آب بیرون آورده و پس از آبکش کردن آب اضافی، آن را رنده کنید. همچنین پنیر پارمزان را ریز رنده کرده و کنار بگذارید. |
3. | حلقه های بادمجان را که آب انداخته خوب بشویید و با دستمال خشک کنید. در سینی مخصوص فر یک کاغذ روغنی را به آرامی به کمک یک برس به روغن زیتون آغشته کرده و حلقه های بادمجان را روی آن بچینید و روی آنها روغن زیتون بمالید. |
4. | بادمجان ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۵ دقیقه سرخ و برشته کنید. سپس آنها را پشت و رو کرده و طرف دیگرشان را دوباره روغن زیتون بمالید و به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پخته شوند. بادمجان ها را از فر خارج کنید ولی فر را خاموش نکنید. |
5. | یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را به کف ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص گراتین بمالید. ورقه های بادمجان را کف ظرف قرار دهید و حدود یک چهارم از سس و پنیر موزارلا را روی بادمجان ها بریزید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید. |
6. | مواد را لایه به لایه رویهم بچینید و سعی کنید طوری روی هم قرار بگیرند تا با تمام شدن آنها، در لایه آخر سس گوجه فرنگی قرار بگیرد. پنیر پارمزان رنده شده را روی همه مواد بریزید و در همان فر روشن، به مدت ۳۰ دقیقه حرارت دهید تا بپزند. |
توصیه سرآشپز گراتین بادمجان
ورقه های بادمجان را نمک می زنند تا به کمک نمک، زهرآبه یا تلخی بادمجان بیرون بیاید و با شستن آن، بادمجان ها پاک و شیرین شوند.