مواد لازم و ترکیبات

۲۰۰ گرم کره، نرم شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
۱۷۵ گرم شکر دانه ریز
۱۷۵ گرم آرد بکینگ پودر دار
۳ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
۳ عدد تخم مرغ، زده شده
۴۵۰ گرم گلابی، پوست کنده، دانه گرفته و باریک خرد شده
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای نرم

راهنمای دستور پخت

1.کف یک قالب کیک گود به قطر ۲۰ سانتیمتر را کمی چرب کنید و یک کاغذ روغنی بیاندازید.
2.با یک همزن برقی، ۱۷۵ گرم از کره را با شکر، آرد، زنجبیل و تخم مرغ ها بزنید و خوب ترکیب کنید تا به شکل خمیر یکدست و سفتی در بیاید.
3.با قاشق مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح روی آن راصاف و یکنواخت کنید.
4.برش های گلابی را روی مایه ی کیک بچینید. شکر قهوه ای را روی آنها بپاشید و باقی کره را تکه تکه روی آنها قرار دهید.
5.کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود و وقتی آن را با دست می فشارید حالت ارتجاعی داشته و سر جای خود برگردد.
6.درصورت تمایل، کیک گلابی و زنجبیل را گرم و به همراه بستنی یا خامه سرو نمایید.

توصیه سرآشپز کیک گلابی و زنجبیل

شما می توانید در این دستور سیب را جایگزین گلابی کنید.