توصیه سرآشپز کیک گلابی و زنجبیل
شما می توانید در این دستور سیب را جایگزین گلابی کنید.
۲۰۰ گرم کره، نرم شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب | |
۱۷۵ گرم شکر دانه ریز | |
۱۷۵ گرم آرد بکینگ پودر دار | |
۳ قاشق چایخوری پودر زنجبیل | |
۳ عدد تخم مرغ، زده شده | |
۴۵۰ گرم گلابی، پوست کنده، دانه گرفته و باریک خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای نرم |
1. | کف یک قالب کیک گود به قطر ۲۰ سانتیمتر را کمی چرب کنید و یک کاغذ روغنی بیاندازید. |
2. | با یک همزن برقی، ۱۷۵ گرم از کره را با شکر، آرد، زنجبیل و تخم مرغ ها بزنید و خوب ترکیب کنید تا به شکل خمیر یکدست و سفتی در بیاید. |
3. | با قاشق مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح روی آن راصاف و یکنواخت کنید. |
4. | برش های گلابی را روی مایه ی کیک بچینید. شکر قهوه ای را روی آنها بپاشید و باقی کره را تکه تکه روی آنها قرار دهید. |
5. | کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود و وقتی آن را با دست می فشارید حالت ارتجاعی داشته و سر جای خود برگردد. |
6. | درصورت تمایل، کیک گلابی و زنجبیل را گرم و به همراه بستنی یا خامه سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز کیک گلابی و زنجبیل
شما می توانید در این دستور سیب را جایگزین گلابی کنید.