توصیه سرآشپز در کیک گلابی
برای امتحانِ مغز پخت شدن کیک، یک سیخ را وسط کیک فرو ببرید، اگر مواد کیک به سیخ نچسبیدند، کیک پخته است. در غیر این صورت کیک را دوباره داخل فر بپزید و به دفعات آن را امتحان کنید.
۲ قاشق غذاخوری کره آب شده، برای چرب کردن قالب | |
۴ عدد گلابی، پوست کنده و دانه گرفته | |
۲ قاشق غذاخوری آب | |
۲۰۰ گرم آرد معمولی | |
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
۱۰۰ گرم شکر قرمز خام | |
۴ قاشق غذاخوری شیر | |
۲ قاشق غذاخوری عسل بدون موم بعلاوه کمی برای ریختن روی کیک | |
۲ قاشق چایخوری پودر دارچین | |
۲ عدد سفیده تخم مرغ |
1. | کف و دیواره یک قالب کیک به قطر ۲۰ سانتیمتر را چرب کرده و داخل آن کاغذ روغنی بیاندازید. |
2. | یک عدد گلابی را به همراه آب داخل مخلوط کن ریخته و آن را خرد و مخلوط کنید تا نرم و صاف شود. مایه را داخل یک کاسه بریزید. |
3. | آرد و بکینگ پودر را الک کنید و با شکر، شیر، عسل و دارچین مخلوط کنید. |
4. | تمام گلابی های باقی مانده را به جز یک عدد، خرد کرده و به مایع کیک اضافه نمایید. |
5. | تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا پف کنند، آنها را به آرامی به مایه کیک اضافه کرده و هم بزنید تا کامل مخلوط شوند. |
6. | گلابی باقی مانده را برش زده و آن را به شکل پره های پنکه ، کف قالب کیک بچینید. |
7. | مایه کیک را با قاشق درون قالب ریخته و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۲ فرهای گازی به مدت یک ساعت و ربع تا یک ساعت ونیم بپزید تا کیک کاملاً مغز پخت شود.( برای آشنایی با روشِ اطمینان از پخت کیک به قسمت توصیه سرآشپز مراجعه نمایید.) |
8. | کیک را از داخل فر بیرون آورده و بگذارید در قالب به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود. |
9. | کیک را با برگرداندن قالب روی سینی مشبک فلزی بیرون آورده و روی آن عسل بریزید. اجازه دهید کیک بطور کامل خنک شده، سپس برش دهید و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز در کیک گلابی
برای امتحانِ مغز پخت شدن کیک، یک سیخ را وسط کیک فرو ببرید، اگر مواد کیک به سیخ نچسبیدند، کیک پخته است. در غیر این صورت کیک را دوباره داخل فر بپزید و به دفعات آن را امتحان کنید.