
۱۷۵ گرم کره نرم شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن | |
۲ عدد نارنگی کلمنتین | |
۱۷۵ گرم شكر دانه ریز | |
۳ عدد تخم مرغ، زده شده | |
۱۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار | |
۳ قاشق غذاخوری پودر بادام | |
۳ قاشق غذاخوری خامه ساده | |
مواد لازم برای رویه کیک و جلا دادن روی کیک : | |
۶ قاشق غذاخوری آب نارنگی کلمنتین | |
۲ قاشق غذاخوری شكر دانه ریز | |
٣حبه قند سفید، خرد و له شده |
1. | کف یک قالب کیک گرد به قطر ۱۸ سانتیمتر را با کره چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. |
2. | پوست ۲ عدد نارنگی کلمنتین را جدا کنید. پوست های جدا شده را ریز خرد کنید و آنها را در یک کاسه، به همراه کره و شکر خوب هم بزنید تا کمرنگ شده و حالت پفی پیدا کنند. |
3. | به تدریج تخم مرغ های زده شده را اضافه کنید و بعد از هر بار افزودن، مواد را کاملاً بزنید. |
4. | به آرامی آرد را همراه با پودر بادام و خامه اضافه کرده و هم بزنید. با قاشق مخلوط آماده شده را در قالب بریزید. |
5. | کیک را در فری که ازقبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۵۵ تا ۶۰ دقیقه بپزید. اگر یک سیخ درون کیک فرو بردید و مواد کیک به آن نچسبیدند، کیک پخته است. اجازه دهید کیک داخل قالب بماند تا به تدریج خنک شود. |
6. | در همین فاصله، شربت کلمنتین را برای جلای روی کیک، درست کنید. در یک تابه کوچک آب نارنگی کلمنتین و شکر را با هم حرارت دهید تا به جوش آید و ۵ دقیقه به آرامی بجوشد. |
7. | کیک را روی یک سینی مشبک فلزی بگذارید. با برس از شربت روی کیک بمالید تا جذب آن شود و حبه قندهای خرد شده را روی آن بپاشید. |