مواد لازم و ترکیبات

۱۷۵ گرم کره نرم شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن
۲ عدد نارنگی کلمنتین
۱۷۵ گرم شكر دانه ریز
۳ عدد تخم مرغ، زده شده
۱۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار
۳ قاشق غذاخوری پودر بادام
۳ قاشق غذاخوری خامه ساده
مواد لازم برای رویه کیک و جلا دادن روی کیک :
۶ قاشق غذاخوری آب نارنگی کلمنتین
۲ قاشق غذاخوری شكر دانه ریز
٣حبه قند سفید، خرد و له شده

راهنمای دستور پخت

1.کف یک قالب کیک گرد به قطر ۱۸ سانتیمتر را با کره چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید.
2.پوست ۲ عدد نارنگی کلمنتین را جدا کنید. پوست های جدا شده را ریز خرد کنید و آنها را در یک کاسه، به همراه کره و شکر خوب هم بزنید تا کمرنگ شده و حالت پفی پیدا کنند.
3.به تدریج تخم مرغ های زده شده را اضافه کنید و بعد از هر بار افزودن، مواد را کاملاً بزنید.
4.به آرامی آرد را همراه با پودر بادام و خامه اضافه کرده و هم بزنید. با قاشق مخلوط آماده شده را در قالب بریزید.
5.کیک را در فری که ازقبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۵۵ تا ۶۰ دقیقه بپزید. اگر یک سیخ درون کیک فرو بردید و مواد کیک به آن نچسبیدند، کیک پخته است. اجازه دهید کیک داخل قالب بماند تا به تدریج خنک شود.
6.در همین فاصله، شربت کلمنتین را برای جلای روی کیک، درست کنید. در یک تابه کوچک آب نارنگی کلمنتین و شکر را با هم حرارت دهید تا به جوش آید و ۵ دقیقه به آرامی بجوشد.
7.کیک را روی یک سینی مشبک فلزی بگذارید. با برس از شربت روی کیک بمالید تا جذب آن شود و حبه قندهای خرد شده را روی آن بپاشید.