
۲۲۵ گرم کره نرم شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن | |
۲۲۵ گرم شکر دانه ریز | |
۴ عدد تخم مرغ، زرده و سفیده از هم جدا شده | |
۴۲۵ گرم آرد معمولی بعلاوه کمی بیشتر برای پاشیدن روی کیک | |
کمی نمک | |
۳ قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
۳۰۰ میلی لیتر آب پرتقال تازه | |
یک قاشق غذاخوری عرق بهار نارنج | |
یک قاشق چایخوری پوست رنده شده پرتقال | |
مواد لازم برای تهیه شربت : | |
۲۰۰ میلی لیتر آب پرتقال | |
۲۰۰ گرم شکر دانه درشت |
1. | قالب حلقه ای کوگلهوف یا یک قالب گرد گود را چرب کرده و داخل آن آرد بپاشید. |
2. | در یک کاسه، کره و شکر دانه ریز را آنقدر هم بزنید تا رنگ مخلوط روشن شده و پف کند. هر زرده تخم مرغ را جداگانه اضافه کرده و پس از هر بار افزودن، مواد را بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. |
3. | آرد، کمی نمک و بکینگ پودر را با هم در کاسه ای الک کنید. مواد خشک و آب پرتقال را به ترتیب به مخلوط کرِم مانند اضافه کرده و با قاشق فلزی هم بزنید. تاحد امکان به آرامی کار کنید. عرق بهار نارنج و پوست رنده شده پرتقال را نیز بیافزایید. |
4. | سفیده های تخم مرغ را سریع بزنید تا فرم گرفته و پف کنند، سپس آنها را به مخلوط قبلی اضافه کرده و به شکل عدد ۸ انگلیسی هم بزنید. |
5. | مخلوط را داخل قالب گرد یا قالب حلقه ای آماده شده، بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه بپزید تا اگر سیخی را داخل کیک فرو ببرید، مواد کیک به آن نچسبند. |
6. | برای تهیه شربت، آب پرتقال و شکر را در قابلمه ای بر روی حرارت ملایم به جوش آورید. بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد تا شکر حل شود. |
7. | کیک را از فر بیرون آورده و کنار بگذارید تا درون قالب به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود. تمام سطح کیک را با یک سیخ تیز سوراخ کنید و نصف شربت را با قلم موی آشپزخانه بر روی کیک بمالید. اجازه دهید کیک برای ۱۰ دقیقه دیگر خنک شود. کیک را روی سینی مشبک فلزی که زیر آن یک بشقاب گود قرار داده اید، برگردانید. تمام سطح کیک را با قلم مو، به مقدار زیادی شربت بمالید تا همه جای آن را بپوشاند. کیک را سرد یا گرم سرو نمایید. |