کیک کوچک سیب

۲ قاشق غذاخوری کره، سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب | |
۱۵۰ گرم آرد معمولی | |
½ قاشق چایخوری نمک | |
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
یک قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
۵۰ میلی لیتر شیر | |
پودر قند برای پاشیدن روی کیک (دلخواه) | |
مواد لازم برای تهیه مایه میانی : | |
۳ عدد سیب، پوست کنده، هسته گرفته و ورقه شده | |
۱۰۰ گرم شکر دانه ریز | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
یک قاشق چایخوری پودر دارچین | |
۳۰۰ میلی لیتر آب | |
۱۵۰میلی لیتر خامه پرچرب، کمی زده شده |
1. | کف سینی فر را کمی چرب کنید. آرد ، نمک و بکینگ پودر را داخل کاسه ای الک کنید. شکر را اضافه کرده و کره را با نوک انگشت با مواد خشک ورز دهید تا مخلوط به شکل خرده نان در آید. |
2. | شیر را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود. روی سطح کار را کمی آرد پاشیده، خمیر را ورز دهید و به ضخامت یک سانتیمتر پهن کنید. با یک قالب به قطر ۵ سانتیمتر، ۴خمیر گرد قالب بزنید تا ۴ دایره خمیری به دست آید. دایره ها را داخل سینی پخت آماده شده قرار دهید. |
3. | کیک ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۷ فرهای گازی به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا کیک ها خوب پف کرده و کمی قهوه ای رنگ شوند. اجازه دهید کیک ها سرد شوند. |
4. | برای تهیه مایه میانی کیک، سیب، شکر، آب لیمو، دارچین و آب را در قابلمه ای بریزید. آنها را به جوش آورده، بگذارید با درب باز به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه به آرامی غل بزند تا میوه ها نرم شوند. وقتی مواد کمی سرد شدند. سیب ها را از قابلمه بیرون بیاورید. |
5. | برای سرو، ۴ عدد کیک را به صورت افقی نصف کنید. هر یک از نیمه های پایینی کیک را داخل بشقاب های مخصوص پذیرایی جداگانه ای بگذارید و با قاشق یک چهارم برش های سیب را به همراه خامه روی آنها بریزید. سپس نیمه دیگر کیک ها را روی خامه بگذارید. می توانید کیک ها را گرم یا سرد سرو نموده و در صورت تمایل روی آنها پودر قند بپاشید. |