مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق چایخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب
۷۰۰ میلی لیتر شیر
کمی نمک
یک عدد غلاف وانیل، دانه ها از غلاف جدا شده و نگه داشته شده
۱۰۰ گرم برنج
۱۰۰ گرم شکر
۲۵ گرم کره
پوست رنده شده ۲ عدد پرتقال
۲ عدد تخم مرغ، سفیده و زرده از هم جدا شده
یک قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه
پودر قند برای پاشیدن روی کیک
یک عدد پرتقال خرد شده برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.شیر را در قابلمه ای بزرگ، روی حرارت متوسط مایل به زیاد جوش آورید. نمک، غلاف و دانه های وانیل را اضافه کرده و برنج را نیز به مواد بیافزایید. بگذارید مواد دوباره به جوش بیایند. یک یا دو بار مواد را هم بزنید. حرارت را کم کرده، مواد را مرتب هم بزنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشند.
2.شکر و کره را اضافه کرده، مواد را مرتب هم بزنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه دیگر به آرامی بجوشد تا غلیظ و کرِم مانند شود. مواد را به همراه پوست پرتقال داخل کاسه ای بریزید. غلاف وانیل را از مخلوط برنج بیرون بیاورید. مخلوط را گاهی هم بزنید و بگذارید هم دمای اتاق شده و سرد گردد.
3.در کاسه ای جداگانه، زرده های تخم مرغ را با آب پرتقال بزنید. سپس آنها را به مخلوط سرد شده برنج اضافه کنید.
4.سفیده های تخم مرغ را بزنید تا سفت شده و فرم بگیرند. ابتدا کمی از آن را با مخلوط سرد شده برنج مخلوط کنید، سپس به آرامی تمام سفیده ها را با برنج ترکیب نمایید.
5.مخلوط را با قاشق درون قالب های ۵۰ میلی لیتری چرب شده مافین که داخل آنها کاغذ روغنی گذاشته اید، بریزید. قالب ها را تا لبه پر کنید. آنها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شده و مغزپخت شوند. اجازه دهید مافین ها به مدت ۲ دقیقه بر روی یک سینی مشبک فلزی خنک شوند، سپس کاغذهای روغنی را جدا کرده و بگذارید کاملاً سرد شوند. قبل از سرو، روی کیک ها را با پرتقال خرد شده تزیین کرده و پودر قند بپاشید.

توصیه سرآشپز کیک کوچک برنجی پرتقالی

قبل از جوشاندن شیر، قابلمه را با آب خیس کنید تا از سوختن و ته گرفتن شیر جلوگیری شود.