توصیه سرآشپز کیک چای وانیلی
می توانید با قرار دادن مقداری وانیل درون ظرف شکر، خودتان شکر با اسانس وانیل تهیه نمایید.
۲۲۵ گرم میوه شیرین و براق شده (گلاسه) از جمله گیلاس، پرتقال، خلال پوست لیمو و لیموترش | |
۸۵ گرم پودر بادام | |
پوست ریز رنده شده ½ لیمو | |
۸۵ گرم آرد ساده (معمولی) | |
۸۵ گرم آرد بکینگ پودردار | |
۱۷۵ گرم کره (نرم شده)بعلاوه مقداری برای چرب کردن | |
۱۷۵ گرم شکر با اسانس وانیل بعلاوه ۲ قاشق غذاخوری بیشتر | |
½ قاشق چایخوری اسانس وانیل | |
۳عدد تخم مرغ درشت، کمی زده شده | |
مقدار کمی نمک | |
میوه شیرین و براق شده (گلاسه) برای تزیین |
1. | کف و دیواره های قالب کیکی به اندازه x۲۲ ۱۲ x ۵ سانتیمتر را با کره چرب کنید، سپس یک تکه کاغذ روغنی، ته قالب قرار دهید. |
2. | میوهها را به قطعات کوچک و یک اندازه برش داده، چند برش بزرگتر را برای روی کیک نگه دارید. برش های کوچک را با مغز بادام، پوست لیمو و ۲ قاشق غذاخوری آرد ساده درون کاسهای، مخلوط کنید و کنار بگذارید. |
3. | کره و شکر وانیلی را با هم بزنید تا پف کرده و به صورت کرِم دربیایند. اسانس وانیل و تخم مر غ ها را به آرامی افزوده و کمی هم بزنید. |
4. | هر دونوع آرد و نمک را داخل مخلوط کرِمی، الک کنید. سپس میوه ها و مغز بادام را اضافه کنید. |
5. | خمیر را داخل قالب ریخته و روی آن را صاف کنید. برش های بزرگ میوه را که از قبل نگه داشته بودید، روی سطح کیک بچینید. روی قالب را با فویل بپوشانید و مطمئن شوید که فویل با سطح روی کیک تماس نداشته باشد. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت یک ساعت و نیم بپزید تا پف کند و اگر یک سیخ را به وسط آن فرو ببرید، مواد کیک به آن نچسبند. |
6. | بگذارید قالب به مدت ۵ دقیقه روی سینی فر بماند تا کمی خنک شود، سپس کیک را از قالب بیرون آورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. کیک را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملاً خنک شود. میتوانید با قرار دادن کیک داخل فویل مخصوص آشپزخانه، آن را به مدت ۴ روز نگهداری کنید. کیک را بامیوههای شکری شیرین، تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز کیک چای وانیلی
می توانید با قرار دادن مقداری وانیل درون ظرف شکر، خودتان شکر با اسانس وانیل تهیه نمایید.