
| ۱۷۵ گرم خرمای بدون هسته | |
| ۱۲۵ گرم آلو بخارای خیس نخورده | |
| ۲۰۰ میلی لیتر آب پرتقال طبیعی | |
| ۲ قاشق غذاخوری شیره قند | |
| یک قاشق چایخوری پوست ریز رنده شده لیمو | |
| یک قاشق چایخوی پوست ریز رنده شده پرتقال | |
| ۲۲۵ گرم آرد گندم بکینگ پودردار | |
| یک قاشق چایخوری ادویه مخلوط | |
| ۱۲۵ گرم کشمش بی دانه | |
| ۱۲۵ گرم کشمش سلطانی | |
| ۱۲۵ گرم کشمش درشت | |
| ۱۲۵ گرم کِران بِری خشک شده | |
| ۳ عدد تخم مرغ درشت، زرده و سفیده از هم جدا شده | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| یک قاشق غذاخوری مربای زردآلو، نرم شده | |
| پودر قند برای پاشیدن روی کیک | |
| ۱۷۵ گرم مخلوط رویه کیک (آیسینگ) آماده مجلسی | |
| خلال پوست پرتقال | |
| خلال پوست لیمو |
| 1. | فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی گرم کنید. کف یک قالب گرد عمیق به قطر ۲۰سانتیمتر را چرب کنید و کاغذ روغنی بیاندازید. خرما و آلوها را خرد کرده به همراه آب پرتقال داخل قابلمه بریزید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا مخلوط میوه به شکل پوره در بیاید. شیره قند، پوست های پرتقال و لیموترش را اضافه کنید. اجازه دهید مواد سرد شوند. |
| 2. | آرد و ادویه را داخل کاسه ای الک کرده، سبوس های باقیمانده در صافی را نیز بیافزایید. میوه های خشک را اضافه کنید. هنگامیکه مخلوط خرما و آلوها سرد شد، زرده های تخم مرغ را به آن افزوده و هم بزنید. در کاسه ای تمیز، سفیده های تخم مرغ را آنقدر بزنید تا پف کرده و سفت شوند. مخلوط میوه را با قاشق به مواد خشک اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. |
| 3. | سفیده های تخم مرغ را به آرامی و با استفاده از قاشق فلزی به این مواد اضافه کنید. مخلوط را داخل قالب آماده شده بریزید و به مدت یک ساعت و نیم بپزید. سپس بگذارید سرد شود. |
| 4. | کیک را از قالب خارج کرده و با برس مقداری مربای زردآلو بر روی آن بمالید. کمی پودر قند روی سطح کیک بپاشید و مخلوط رویه کیک مجلسی را به ضخامتی نازک پهن کنید. آن را بر روی کیک قرار داده و لبه های آن را مرتب کنید. روی کیک را با خلال های پوست پرتقال و لیمو تزیین کنید. |