مواد لازم و ترکیبات

۱۷۵ گرم خرمای بدون هسته
۱۲۵ گرم آلو بخارای خیس نخورده
۲۰۰ میلی لیتر آب پرتقال طبیعی
۲ قاشق غذاخوری شیره قند
یک قاشق چایخوری پوست ریز رنده شده لیمو
یک قاشق چایخوی پوست ریز رنده شده پرتقال
۲۲۵ گرم آرد گندم بکینگ پودردار
یک قاشق چایخوری ادویه مخلوط
۱۲۵ گرم کشمش بی دانه
۱۲۵ گرم کشمش سلطانی
۱۲۵ گرم کشمش درشت
۱۲۵ گرم کِران بِری خشک شده
۳ عدد تخم مرغ درشت، زرده و سفیده از هم جدا شده
مواد لازم برای تزیین :
یک قاشق غذاخوری مربای زردآلو، نرم شده
پودر قند برای پاشیدن روی کیک
۱۷۵ گرم مخلوط رویه کیک (آیسینگ) آماده مجلسی
خلال پوست پرتقال
خلال پوست لیمو

راهنمای دستور پخت

1.فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی گرم کنید. کف یک قالب گرد عمیق به قطر ۲۰سانتیمتر را چرب کنید و کاغذ روغنی بیاندازید. خرما و آلوها را خرد کرده به همراه آب پرتقال داخل قابلمه بریزید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا مخلوط میوه به شکل پوره در بیاید. شیره قند، پوست های پرتقال و لیموترش را اضافه کنید. اجازه دهید مواد سرد شوند.
2.آرد و ادویه را داخل کاسه ای الک کرده، سبوس های باقیمانده در صافی را نیز بیافزایید. میوه های خشک را اضافه کنید. هنگامیکه مخلوط خرما و آلوها سرد شد، زرده های تخم مرغ را به آن افزوده و هم بزنید. در کاسه ای تمیز، سفیده های تخم مرغ را آنقدر بزنید تا پف کرده و سفت شوند. مخلوط میوه را با قاشق به مواد خشک اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
3.سفیده های تخم مرغ را به آرامی و با استفاده از قاشق فلزی به این مواد اضافه کنید. مخلوط را داخل قالب آماده شده بریزید و به مدت یک ساعت و نیم بپزید. سپس بگذارید سرد شود.
4.کیک را از قالب خارج کرده و با برس مقداری مربای زردآلو بر روی آن بمالید. کمی پودر قند روی سطح کیک بپاشید و مخلوط رویه کیک مجلسی را به ضخامتی نازک پهن کنید. آن را بر روی کیک قرار داده و لبه های آن را مرتب کنید. روی کیک را با خلال های پوست پرتقال و لیمو تزیین کنید.