کیک پنیر لیمویی
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک پاولوا

| ۲۵ گرم کره بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب | |
| ۲۵ گرم شکلات خالص | |
| ۹۰ گرم بیسکویت دیجستیو، له شده | |
| مواد لازم برای تهیه مایه میانی : | |
| پوست ریز رنده شده یک عدد لیمو | |
| ۹۰ گرم پنیر خامه ای | |
| ۹۰ گرم پنیر نرم کم چرب | |
| یک شاخه نعناع، خیلی ریز خرد شده (دلخواه) | |
| یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین گیاهی | |
| یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| یک عدد زرده تخم مرغ | |
| ۴۰ گرم شکر دانه ریز | |
| مواد لازم برای تزیین کیک : | |
| خامه فرم گرفته | |
| برش های کیوی | |
| شاخه های تازه نعناع |
| 1. | ۲ عدد قالب کنگره ای کیک میوه به قطر ۱۲سانتیمتر که ترجیحاً ته آن از دیواره هاجدا می شود را کامل چرب کنید. برای تهیه لایه زیرین کیک، کره و شکلات را در کاسه پیرکس (نسوز) روی قابلمه محتوی آب جوش یا در مایکروفر با قدرت زیاد (High)، به مدت یک دقیقه آب کنید. مواد را هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. |
| 2. | بیسکویت های له شده را به شکلات آب شده افزوده و سپس به طور یکسان داخل قالب های کیک فشار دهید و روی آنها را صاف کنید. قالب ها را درون یخچال قرار دهید تا خنک شده و مواد خودشان را بگیرند. |
| 3. | برای تهیه مایه میانی، پوست رنده شده لیمو و پنیرها را درون کاسه ای ریخته و هم بزنید تا یکدست شده و کاملاً ترکیب شوند. در صورت استفاده از نعناع، آن را نیز اضافه کنید. |
| 4. | ژلاتین را در آب لیمو و در کاسه ای پیرکس (نسوز) بر روی قابلمه ای محتوی آب جوش یا در مایکروفر با قدرت زیاد (High) به مدت ۳۰ ثانیه حل کنید. |
| 5. | زرده تخم مرغ و شکر را هم بزنید تا کرِم مانند شود. مخلوط پنیر و ژلاتین حل شده را اضافه کنید. مواد را بر روی لایه زیرین کیک بریزید و خنک کنید تا خودش را بگیرد. |
| 6. | برای سرو، کیک های پنیر را با دقت از قالب ها بیرون آورید. روی کیک ها را با خامه فرم گرفته، برش های کیوی و ساقه نعناع تزیین کنید. |
کیک پنیر لیمویی
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک پاولوا