مواد لازم و ترکیبات

۲۵ گرم کره بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
۲۵ گرم شکلات خالص
۹۰ گرم بیسکویت دیجستیو، له شده
مواد لازم برای تهیه مایه میانی :
پوست ریز رنده شده یک عدد لیمو
۹۰ گرم پنیر خامه ای
۹۰ گرم پنیر نرم کم چرب
یک شاخه نعناع، خیلی ریز خرد شده (دلخواه)
یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین گیاهی
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
یک عدد زرده تخم مرغ
۴۰ گرم شکر دانه ریز
مواد لازم برای تزیین کیک :
خامه فرم گرفته
برش های کیوی
شاخه های تازه نعناع

راهنمای دستور پخت

1.۲ عدد قالب کنگره ای کیک میوه به قطر ۱۲سانتیمتر که ترجیحاً ته آن از دیواره هاجدا می شود را کامل چرب کنید. برای تهیه لایه زیرین کیک، کره و شکلات را در کاسه پیرکس (نسوز) روی قابلمه محتوی آب جوش یا در مایکروفر با قدرت زیاد (High)، به مدت یک دقیقه آب کنید. مواد را هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
2.بیسکویت های له شده را به شکلات آب شده افزوده و سپس به طور یکسان داخل قالب های کیک فشار دهید و روی آنها را صاف کنید. قالب ها را درون یخچال قرار دهید تا خنک شده و مواد خودشان را بگیرند.
3.برای تهیه مایه میانی، پوست رنده شده لیمو و پنیرها را درون کاسه ای ریخته و هم بزنید تا یکدست شده و کاملاً ترکیب شوند. در صورت استفاده از نعناع، آن را نیز اضافه کنید.
4.ژلاتین را در آب لیمو و در کاسه ای پیرکس (نسوز) بر روی قابلمه ای محتوی آب جوش یا در مایکروفر با قدرت زیاد (High) به مدت ۳۰ ثانیه حل کنید.
5.زرده تخم مرغ و شکر را هم بزنید تا کرِم مانند شود. مخلوط پنیر و ژلاتین حل شده را اضافه کنید. مواد را بر روی لایه زیرین کیک بریزید و خنک کنید تا خودش را بگیرد.
6.برای سرو، کیک های پنیر را با دقت از قالب ها بیرون آورید. روی کیک ها را با خامه فرم گرفته، برش های کیوی و ساقه نعناع تزیین کنید.