مواد لازم و ترکیبات

۱۰۰ گرم آرد معمولی
۱۰۰ گرم پودر بادام
۲۰۰ گرم شکر زرد کریستالی دمرارا
۱۵۰ گرم قاشق غذاخوری مارگارین بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
۷۰۰ گرم توفو سفت ( پنیر سویا )
۱۷۵ میلی لیتر روغن گیاهی
۱۲۵ میلی لیتر آب پرتقال
۱۷۵ میلی لیتر عرق بهار نارنج
۵۰ گرم پودر کاکائو بعلاوه مقداری بیشتر برای تزیین
۲ قاشق چایخوری اسانس بادام
پودر قند و انگور فرنگی ترش برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.آرد، پودر بادام و یک قاشق غذاخوری شکر را در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید. مارگارین را به مخلوط اضافه کنید و خوب ورز دهید تا به شکل خمیر در بیاید.
2.قالب کیک گرد به قطر ۲۳سانتیمتر را کمی چرب کنید و کف ظرف کاغذ روغنی قرار دهید. خمیر را داخل قالب کیک و روی کاغذ روغنی بریزید و آن را به کف ولبه های قالب فشار داده و پهن کنید.
3.پنیر توفو را نامنظم خرد کنید و همراه روغن گیاهی، آب پرتقال، عرق بهار نارنج، پودر کاکائو، اسانس بادام و باقیمانده ی شکر در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا کاملاًً کرِم رنگ، صاف و یکنواخت شود. مواد کیک را داخل قالب بریزید و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع قرار دهید تا بپزد و خودش را بگیرد.
4.اجازه دهید کیک، ۵ دقیقه داخل قالب بماند تا سرد شود، سپس آن را از قالب خارج کنید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. روی کیک، پودر قند و پودر کاکائو بپاشید و آن را با میوه انگور فرنگی ترش تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز کیک پنیر شکلات

cape gooseberries، انگور فرنگی ترش است که جذابیت خاصی به تزیین خیلی از دسرها می دهد. پوست روی میوه را باز کنید تا رنگ نارنجی و روشن آن خود را نشان دهد.