توصیه سرآشپز کیک پنیر شکلات
cape gooseberries، انگور فرنگی ترش است که جذابیت خاصی به تزیین خیلی از دسرها می دهد. پوست روی میوه را باز کنید تا رنگ نارنجی و روشن آن خود را نشان دهد.
۱۰۰ گرم آرد معمولی | |
۱۰۰ گرم پودر بادام | |
۲۰۰ گرم شکر زرد کریستالی دمرارا | |
۱۵۰ گرم قاشق غذاخوری مارگارین بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب | |
۷۰۰ گرم توفو سفت ( پنیر سویا ) | |
۱۷۵ میلی لیتر روغن گیاهی | |
۱۲۵ میلی لیتر آب پرتقال | |
۱۷۵ میلی لیتر عرق بهار نارنج | |
۵۰ گرم پودر کاکائو بعلاوه مقداری بیشتر برای تزیین | |
۲ قاشق چایخوری اسانس بادام | |
پودر قند و انگور فرنگی ترش برای تزیین |
1. | آرد، پودر بادام و یک قاشق غذاخوری شکر را در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید. مارگارین را به مخلوط اضافه کنید و خوب ورز دهید تا به شکل خمیر در بیاید. |
2. | قالب کیک گرد به قطر ۲۳سانتیمتر را کمی چرب کنید و کف ظرف کاغذ روغنی قرار دهید. خمیر را داخل قالب کیک و روی کاغذ روغنی بریزید و آن را به کف ولبه های قالب فشار داده و پهن کنید. |
3. | پنیر توفو را نامنظم خرد کنید و همراه روغن گیاهی، آب پرتقال، عرق بهار نارنج، پودر کاکائو، اسانس بادام و باقیمانده ی شکر در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا کاملاًً کرِم رنگ، صاف و یکنواخت شود. مواد کیک را داخل قالب بریزید و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع قرار دهید تا بپزد و خودش را بگیرد. |
4. | اجازه دهید کیک، ۵ دقیقه داخل قالب بماند تا سرد شود، سپس آن را از قالب خارج کنید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. روی کیک، پودر قند و پودر کاکائو بپاشید و آن را با میوه انگور فرنگی ترش تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز کیک پنیر شکلات
cape gooseberries، انگور فرنگی ترش است که جذابیت خاصی به تزیین خیلی از دسرها می دهد. پوست روی میوه را باز کنید تا رنگ نارنجی و روشن آن خود را نشان دهد.