مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق کره آب شده برای چرب کردن قالب
۵۰ گرم کره
۱۵۰ گرم بیسکویت زنجبیلی، خرد شده
۲۵ گرم مربای ساقه زنجبیل، خرد شده
۵۰۰ گرم پنیر پارمزان
پوست ریز رنده شده و آب ۲ عدد لیموترش
۱۰۰ گرم شکر دانه ریز
۲ عدد تخم مرغ بزرگ، زرده و سفیده از هم جدا شده
شربت میوه برای سرو (به توصیه سرآشپز مراجعه شود)

راهنمای دستور پخت

1.قالبی ۲۵ سانتیمتری که کف و دیواره های آن از هم جدا می شوند را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
2.کره را در قابلمه ای آب کرده و به بیسکویت ها و زنجبیل خرد شده اضافه کنید. ته قالب را با مخلوط بیسکویت بپوشانید تا به ضخامت ۵ میلی لیتر از کف قالب بالا بیاید.
3.پنیر، پوست و آب لیمو، شکر و زرده های تخم مرغ را با هم بزنید تا یکدست شوند.
4.سفیده تخم مرغها را بزنید تا فرم گرفته و سفت شوند، آنها را به مخلوط پنیر و لیمو بافزایید.
5.مخلوط را داخل قالب آماده شده ریخته و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا کیک خودش را بگیرد. در صورتیکه کیک در حین پخت ترک خورده و وسط آن گود شود، امری کاملاً طبیعی است.
6.بگذارید کیک پنیر داخل قالب سرد شود. کیک را به همراه یک قاشق پر از کولیس میوه (به توصیه سرآشپز مراجعه نمایید) سرو نمایید.

توصیه سر آشپز کیک پنیر خامه ای

کولیس (شربت)میوه را می توان با پخت ۴۰۰ گرم میوه از جمله شاه توت به همراه ۲ قاشق غذاخوری آب، به مدت ۵ دقیقه تهیه کرد. این مخلوط را از داخل صافی گذرانده و به آن یک قاشق غذاخوری (یا بیشتر بسته به ذائقه تان) پودر قند اضافه کنید. اجازه دهید قبل از سرو به خوبی سرد شود.