مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری کره آب شده، برای چرب کردن
۲۲۵ گرم آرد معمولی
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری جوش شیرین
۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
نصف قاشق چایخوری نمک
۱۷۵ گرم شکر سرخ (تصفیه نشده)
۲۲۵ گرم هویج، رنده شده
۲ تکه مربای ساقه زنجبیل، آبکش و خرد شده
۲۵ گرم ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
۶۰ گرم کشمش بی دانه
۲ عدد تخم مرغ، زده شده
۳ قاشق غذاخوری روغن ذرت
آب یک عدد پرتقال متوسط
مواد لازم برای تهیه رویه کیک :
۲۲۵ گرم پنیر نرم کم چرب
۴ قاشق غذاخوری پودر قند
یک قاشق چایخوری اسانس وانیل
مواد لازم برای تزیین روی کیک :
هویج رنده شده
پودر زنجبیل

طرز تهیه

1.فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم نمایید. قالب گردی به قطر ۲۰ سانتیمتر را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
2.آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، پودر زنجبیل و نمک را داخل کاسه ای الک کنید و با شکر، هویج، کشمش، ساقه زنجبیل، زنجبیل تازه مخلوط کنید. تخم مرغ ها را همراه روغن و آب پرتقال خوب بزنید، سپس با بقیه مواد خوب مخلوط کنید.
3.مایه آماده شده را با قاشق داخل قالب بریزید و در فری که از قبل گرم شده به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع بپزید تا کیک پس از پخت کاملاً سفت شود.
4.برای تهیه مایه روی کیک، پنیر نرم را داخل کاسه ای ریخته و آن را خوب بزنید تا بیشتر نرم شود. پودر قند را روی آن الک کرده و اسانس وانیل را بیافزایید. سپس همه مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
5.کیک را از قالب جدا کنید و آن را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملاً خنک شود. لایه رویه کیک را روی سطح کیک ریخته و صاف کنید. کیک رابا هویج رنده شده تزیین کرده و سرو نمایید.