
۲ قاشق غذاخوری کره آب شده، برای چرب کردن | |
۲۲۵ گرم آرد معمولی | |
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
یک قاشق چایخوری جوش شیرین | |
۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل | |
نصف قاشق چایخوری نمک | |
۱۷۵ گرم شکر سرخ (تصفیه نشده) | |
۲۲۵ گرم هویج، رنده شده | |
۲ تکه مربای ساقه زنجبیل، آبکش و خرد شده | |
۲۵ گرم ریشه زنجبیل تازه، رنده شده | |
۶۰ گرم کشمش بی دانه | |
۲ عدد تخم مرغ، زده شده | |
۳ قاشق غذاخوری روغن ذرت | |
آب یک عدد پرتقال متوسط | |
مواد لازم برای تهیه رویه کیک : | |
۲۲۵ گرم پنیر نرم کم چرب | |
۴ قاشق غذاخوری پودر قند | |
یک قاشق چایخوری اسانس وانیل | |
مواد لازم برای تزیین روی کیک : | |
هویج رنده شده | |
پودر زنجبیل |
1. | فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم نمایید. قالب گردی به قطر ۲۰ سانتیمتر را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید. |
2. | آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، پودر زنجبیل و نمک را داخل کاسه ای الک کنید و با شکر، هویج، کشمش، ساقه زنجبیل، زنجبیل تازه مخلوط کنید. تخم مرغ ها را همراه روغن و آب پرتقال خوب بزنید، سپس با بقیه مواد خوب مخلوط کنید. |
3. | مایه آماده شده را با قاشق داخل قالب بریزید و در فری که از قبل گرم شده به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع بپزید تا کیک پس از پخت کاملاً سفت شود. |
4. | برای تهیه مایه روی کیک، پنیر نرم را داخل کاسه ای ریخته و آن را خوب بزنید تا بیشتر نرم شود. پودر قند را روی آن الک کرده و اسانس وانیل را بیافزایید. سپس همه مواد را خوب با هم ترکیب کنید. |
5. | کیک را از قالب جدا کنید و آن را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملاً خنک شود. لایه رویه کیک را روی سطح کیک ریخته و صاف کنید. کیک رابا هویج رنده شده تزیین کرده و سرو نمایید. |