مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب
۱۲۵ گرم آرد بکینگ پودردار
کمی نمک
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
۱۲۵ گرم شکر قهوه ای نرم
۲ عدد تخم مرغ، زده شده
۱۰۰ میلی لیتر روغن آفتابگردان
۱۲۵ گرم هویج پوست کنده و ریز رنده شده
۲۵ گرم پودر نارگیل
۲۵ گرم گردو خرد شده
تکه های گردو برای تزیین
مواد لازم برای تهیه رویه کیک :
۴ قاشق غذاخوری کره، نرم شده
۵۰ گرم پنیر نرم پر چرب
۲۲۵ گرم پودر قند، الک شده
یک قاشق چایخوری آب لیمو

راهنمای دستور پخت

1.یک قالب کیک چهارگوش به اندازه ۲۰سانتیمتر را کمی چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
2.آرد، نمک و پودر دارچین را درون کاسه ای بزرگ الک کرده و به آن شکر اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها و روغن را به مخلوط مواد خشک افزوده و هم بزنید.
3.هویج رنده شده، پودرنارگیل و گردوی خرد شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
4.مایه آماده شده را درون قالب ریخته و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد و سفتی آن را با لمس کردن متوجه شوید. بگذارید کیک هویج کمی در قالب خنک شود.
5.در همین فاصله، رویه کیک را درست کنید. در یک کاسه، کره، پنیر نرم پر چرب، پودر قند و آب لیمو را با هم مخلوط کرده وبا همزن بزنید تا حالت پفی پیدا کند و به شکل کرِم دربیاید.
6.کیک را از قالب بیرون آورده و به ۱۲تکه مستطیلی برش بزنید. مایه رویه ی کیک را روی سطح آن پخش کنید و با تکه های گردو، تزیین نمایید.

توصیه سر آشپز کیک شکلات و زردآلو

می توانید به جای شکلات سفید، از شکلات شیری یا شکلات خالص استفاده نمایید.