توصیه سر آشپز کیک شکلات و زردآلو
می توانید به جای شکلات سفید، از شکلات شیری یا شکلات خالص استفاده نمایید.
۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب | |
۱۲۵ گرم آرد بکینگ پودردار | |
کمی نمک | |
یک قاشق چایخوری پودر دارچین | |
۱۲۵ گرم شکر قهوه ای نرم | |
۲ عدد تخم مرغ، زده شده | |
۱۰۰ میلی لیتر روغن آفتابگردان | |
۱۲۵ گرم هویج پوست کنده و ریز رنده شده | |
۲۵ گرم پودر نارگیل | |
۲۵ گرم گردو خرد شده | |
تکه های گردو برای تزیین | |
مواد لازم برای تهیه رویه کیک : | |
۴ قاشق غذاخوری کره، نرم شده | |
۵۰ گرم پنیر نرم پر چرب | |
۲۲۵ گرم پودر قند، الک شده | |
یک قاشق چایخوری آب لیمو |
1. | یک قالب کیک چهارگوش به اندازه ۲۰سانتیمتر را کمی چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید. |
2. | آرد، نمک و پودر دارچین را درون کاسه ای بزرگ الک کرده و به آن شکر اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها و روغن را به مخلوط مواد خشک افزوده و هم بزنید. |
3. | هویج رنده شده، پودرنارگیل و گردوی خرد شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. |
4. | مایه آماده شده را درون قالب ریخته و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد و سفتی آن را با لمس کردن متوجه شوید. بگذارید کیک هویج کمی در قالب خنک شود. |
5. | در همین فاصله، رویه کیک را درست کنید. در یک کاسه، کره، پنیر نرم پر چرب، پودر قند و آب لیمو را با هم مخلوط کرده وبا همزن بزنید تا حالت پفی پیدا کند و به شکل کرِم دربیاید. |
6. | کیک را از قالب بیرون آورده و به ۱۲تکه مستطیلی برش بزنید. مایه رویه ی کیک را روی سطح آن پخش کنید و با تکه های گردو، تزیین نمایید. |
توصیه سر آشپز کیک شکلات و زردآلو
می توانید به جای شکلات سفید، از شکلات شیری یا شکلات خالص استفاده نمایید.