توصیه سر آشپزکیک نارگیل
مزه و طعم این کیک با قرار دادن و نگهداری در جای خشک و خنک چند روز پیش از مصرف، بیشتر می شود.
۱۰۰ گرم کره (به قطعات کوچک خرد شده) بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب | |
۲۲۵ گرم آرد بکینگ پودردار | |
¼ قاشق چایخوری نمک | |
۱۰۰ گرم شکر زرد کریستالی دِمِرارا | |
۱۰۰ گرم آناناس خشک شده بعلاوه کمی بیشتر برای پاشیدن روی کیک | |
۲ عدد تخم مرغ، زده شده | |
۴ قاشق غذاخوری شیر |
1. | یک قالب نان ۹۰۰ گرمی را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید. |
2. | آرد و کمی نمک را داخل یک کاسه الک کرده و به کمک نوک انگشت آنها را با کره ورز دهید تا به صورت خرده های نان در بیایند. |
3. | شکر، نارگیل، تخم مرغ ها و شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مایعی نرم و کش دار حاصل شود. |
4. | مخلوط را با قاشق درون قالب ریخته و روی آن را صاف کنید. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت ۳۰دقیقه بپزید. |
5. | کیک را از فر بیرون آورده، بقیه نارگیل را روی آن بپاشید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه دیگر در فر بماند تا پف کرده و طلایی رنگ شود یا اگر چنگالی را داخل کیک فرو بردید، چیزی به آن نچسبد. |
6. | بگذارید کیک در قالب کمی سرد شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و به سینی مشبک فلزی انتقال دهید. بعد از سرد شدن کامل، کیک را سرو نمایید. |
توصیه سر آشپزکیک نارگیل
مزه و طعم این کیک با قرار دادن و نگهداری در جای خشک و خنک چند روز پیش از مصرف، بیشتر می شود.