توصیه سرآشپز کیک میوه های شیرین و براق شده
میوه های شیرین و براق شده را قبل از خرد کردن، خوب شسته و خشک نمایید. این کار سبب می شود که میوه ها در زمان تهیه و پخت کیک به ته قالب نروند.

| ۱۷۵ گرم کره، نرم شده بعلاوه کمی برای چرب کردن قالب | |
| ۱۷۵ گرم شکر دانه ریز | |
| ۳ عدد تخم مرغ زده شده | |
| ۱۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار، الک شده | |
| ۲۵ گرم آرد برنج | |
| پوست ریز رنده شده یک عدد لیمو | |
| ۴ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| ۱۲۵ گرم میوه های شیرین و براق شده (گلاسه)، خرد شده پودر قند برای پاشیدن روی کیک (دلخواه) |
| 1. | کف یک قالب کیک به قطر ۱۸سانتیمتر را کمی چرب کنید و کاغذ روغنی بیاندازید. |
| 2. | در یک کاسه، کره و شکر را با همزن مخلوط کرده و بزنید تا حالت سبک و پفی پیدا کنند. |
| 3. | تخم مرغ زده شده را به تدریج افزوده و همزن بزنید. آرد و آرد برنج را اضافه نمایید و هم بزنید. |
| 4. | پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو را همراه با میوه های گلاسه ی خرد شده به مواد داخل کاسه، اضافه نمایید. به آرامی تمام مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید. |
| 5. | با قاشق مایه ی کیک را درون قالب ریخته و با چاقو یا پشت قاشق، سطح آن را یکدست کنید. |
| 6. | کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کاملاً پف کند و اگر سیخی را درون آن فرو بردید، م واد به آن نچسبند و تمیز بیرون بیاید |
| 7. | بگذارید کیک به مدت ۵ دقیقه در قالب بماند تا خنک شود. سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی برگردانده تا کاملاً خنک گردد. |
| 8. | در صورت تمایل، پیش از سرو کیک، پودر قند را کامل روی سطح کیک بپاشید. |
توصیه سرآشپز کیک میوه های شیرین و براق شده
میوه های شیرین و براق شده را قبل از خرد کردن، خوب شسته و خشک نمایید. این کار سبب می شود که میوه ها در زمان تهیه و پخت کیک به ته قالب نروند.