مواد لازم و ترکیبات

۱۷۵ گرم کره، نرم شده بعلاوه کمی برای چرب کردن قالب
۱۷۵ گرم شکر دانه ریز
۳ عدد تخم مرغ زده شده
۱۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار، الک شده
۲۵ گرم آرد برنج
پوست ریز رنده شده یک عدد لیمو
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو
۱۲۵ گرم میوه های شیرین و براق شده (گلاسه)، خرد شده پودر قند برای پاشیدن روی کیک (دلخواه)

راهنمای دستور پخت

1.کف یک قالب کیک به قطر ۱۸سانتیمتر را کمی چرب کنید و کاغذ روغنی بیاندازید.
2.در یک کاسه، کره و شکر را با همزن مخلوط کرده و بزنید تا حالت سبک و پفی پیدا کنند.
3.تخم مرغ زده شده را به تدریج افزوده و همزن بزنید. آرد و آرد برنج را اضافه نمایید و هم بزنید.
4.پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو را همراه با میوه های گلاسه ی خرد شده به مواد داخل کاسه، اضافه نمایید. به آرامی تمام مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.
5.با قاشق مایه ی کیک را درون قالب ریخته و با چاقو یا پشت قاشق، سطح آن را یکدست کنید.
6.کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کاملاً پف کند و اگر سیخی را درون آن فرو بردید، م واد به آن نچسبند و تمیز بیرون بیاید
7.بگذارید کیک به مدت ۵ دقیقه در قالب بماند تا خنک شود. سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی برگردانده تا کاملاً خنک گردد.
8.در صورت تمایل، پیش از سرو کیک، پودر قند را کامل روی سطح کیک بپاشید.

توصیه سرآشپز کیک میوه های شیرین و براق شده

میوه های شیرین و براق شده را قبل از خرد کردن، خوب شسته و خشک نمایید. این کار سبب می شود که میوه ها در زمان تهیه و پخت کیک به ته قالب نروند.