مواد لازم و ترکیبات

۱۲۵ گرم کره، سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده بعلاوه مقداری برای چرب کردن
۳۵۰ گرم آرد معمولی
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک قاشق چایخوی پودر ادویه مخلوط
۷۵ گرم برگه زردآلو، خرد شده
۷۵ گرم خرمای خشک، خرد شده
۷۵ گرم گیلاس شکری و براق شده (گلاسه)، خرد شده
۱۰۰ گرم کشمش
۱۲۵ میلی لیتر شیر
۲ عدد تخم مرغ، زده شده
پوست رنده شده یک عدد پرتقال
۵ تا ۶ قاشق غذاخوری آب پرتقال
۳ قاشق غذاخوری عسل

راهنمای دستور پخت

1.قالب گرد ۲۰ سانتیمتری را با کمی کره چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
2.آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک کنید.
3.کره را به این مواد خشک اضافه کرده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.
4.زردآلو، خرما، گیلاس شیرین گلاسه و کشمش را با شیر، تخم مرغ زده شده، پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط کنید.
5.عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه کرده، آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف کنید.
6. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند.
7.قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.

توصیه سرآشپز کیک میوه ای بدون شکر

برای تنوع در نوع میوه کیک میوه ای، می توانید یک عدد موز رسیده پوره شده را جایگزین عسل کنید.