توصیه سرآشپز کیک میوه ای بدون شکر
برای تنوع در نوع میوه کیک میوه ای، می توانید یک عدد موز رسیده پوره شده را جایگزین عسل کنید.

| ۱۲۵ گرم کره، سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده بعلاوه مقداری برای چرب کردن | |
| ۳۵۰ گرم آرد معمولی | |
| ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
| یک قاشق چایخوی پودر ادویه مخلوط | |
| ۷۵ گرم برگه زردآلو، خرد شده | |
| ۷۵ گرم خرمای خشک، خرد شده | |
| ۷۵ گرم گیلاس شکری و براق شده (گلاسه)، خرد شده | |
| ۱۰۰ گرم کشمش | |
| ۱۲۵ میلی لیتر شیر | |
| ۲ عدد تخم مرغ، زده شده | |
| پوست رنده شده یک عدد پرتقال | |
| ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری آب پرتقال | |
| ۳ قاشق غذاخوری عسل |
| 1. | قالب گرد ۲۰ سانتیمتری را با کمی کره چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید. |
| 2. | آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک کنید. |
| 3. | کره را به این مواد خشک اضافه کرده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود. |
| 4. | زردآلو، خرما، گیلاس شیرین گلاسه و کشمش را با شیر، تخم مرغ زده شده، پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط کنید. |
| 5. | عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه کرده، آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف کنید. |
| 6. | کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند. |
| 7. | قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود. |
توصیه سرآشپز کیک میوه ای بدون شکر
برای تنوع در نوع میوه کیک میوه ای، می توانید یک عدد موز رسیده پوره شده را جایگزین عسل کنید.