توصیه سرآشپز در تهیه کیک لیمو و موز
اگر می خواهید خوش طعم کنندههای دیگری را به کار برید، میتوانید پوست پرتقال و آب آن را جایگزین لیمو ترش کنید و به جای کشمش پلویی از زردآلو استفاده نمایید.
۲ قاشق غذاخوری کره آب شده، برای چرب کردن قالب | |
۳۰۰ گرم آرد معمولی | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
½۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
۱۷۵ گرم شکر تصفیه نشده | |
یک قاشق چایخوری پوست لیمو، ریز رنده شده | |
یک عدد تخم مرغ، زده شده | |
یک عدد موز متوسط، همراه یک قاشق غذاخوری آب لیمو ، ل ه شده | |
۱۵۰ میلی لیتر پنیر تازه، کم چرب طبیعی | |
۱۱۵ گرم کشمش سلطانی | |
چیپس موز برای تزیین | |
پوست ریز رنده شده یک عدد لیمو برای تزیین | |
مواد لازم برای تهیه رویه کیک : | |
۱۱۵ گرم پودر قند | |
۱ تا ۲ قاشق چایخوری آب لیمو | |
½ قاشق چایخوری پوست ریز رنده شده لیمو |
1. | یک قالب کیک گود به قطر ۱۸ سانتیمتر را با کره چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید. |
2. | آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم داخل یک کاسه الک کنید و شکر و پوست لیمو را به آنها اضافه کرده و هم بزنید. |
3. | وسط مواد خشک داخل کاسه را گود کنید و تخم مرغ ها ، موز، پنیر تازه و کشمش را اضافه نمایید. خوب مخلوط کنید تا کاملاً به خورد یکدیگر بروند و یکدست شوند. |
4. | با یک قاشق مایه را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید تا وقتی آن را لمس می کنید کاملاً سفت شده باشد و یا اگر یک سیخ را داخل کیک فرو ببرید مواد کیک به آن نچسبند و تمیز بیرون بیاید. پس از پخت، اجازه دهید کیک ۱۰ دقیقه درون قالب بماند تا خنک شود. سپس آن را از داخل قالب روی یک سینی مشبک فلزی برگردانید. |
5. | برای تهیه رویه ی کیک، پودر قند را داخل کاسه کوچکی الک کنید و با آب لیمو مخلوط نمایید تا به حالت نرمی در بیاید ولی خیلی رقیق نباشد. پوست لیموی رنده شده را به مایه روی کیک بیافزایید و هم بزنید. سپس آن را روی کیک ریخته و اجازه دهید تا از دیواره های کیک پایین بریزد. |
6. | کیک را با چیپس موز و پوست لیمو تزیین کنید. قبل از سرو و برش زدن آن را ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا رویه کیک خودش را بگیرد و سفت شود. |
توصیه سرآشپز در تهیه کیک لیمو و موز
اگر می خواهید خوش طعم کنندههای دیگری را به کار برید، میتوانید پوست پرتقال و آب آن را جایگزین لیمو ترش کنید و به جای کشمش پلویی از زردآلو استفاده نمایید.