مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری کره آب شده، برای چرب کردن قالب
۳۰۰ گرم آرد معمولی
یک قاشق چایخوری نمک
½۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱۷۵ گرم شکر تصفیه نشده
یک قاشق چایخوری پوست لیمو، ریز رنده شده
یک عدد تخم مرغ، زده شده
یک عدد موز متوسط، همراه یک قاشق غذاخوری آب لیمو ، ل ه شده
۱۵۰ میلی لیتر پنیر تازه، کم چرب طبیعی
۱۱۵ گرم کشمش سلطانی
چیپس موز برای تزیین
پوست ریز رنده شده یک عدد لیمو برای تزیین
مواد لازم برای تهیه رویه کیک :
۱۱۵ گرم پودر قند
۱ تا ۲ قاشق چایخوری آب لیمو
½ قاشق چایخوری پوست ریز رنده شده لیمو

طرز تهیه

1.یک قالب کیک گود به قطر ۱۸ سانتیمتر را با کره چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
2.آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم داخل یک کاسه الک کنید و شکر و پوست لیمو را به آنها اضافه کرده و هم بزنید.
3.وسط مواد خشک داخل کاسه را گود کنید و تخم مرغ ها ، موز، پنیر تازه و کشمش را اضافه نمایید. خوب مخلوط کنید تا کاملاً به خورد یکدیگر بروند و یکدست شوند.
4.با یک قاشق مایه را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید تا وقتی آن را لمس می کنید کاملاً سفت شده باشد و یا اگر یک سیخ را داخل کیک فرو ببرید مواد کیک به آن نچسبند و تمیز بیرون بیاید. پس از پخت، اجازه دهید کیک ۱۰ دقیقه درون قالب بماند تا خنک شود. سپس آن را از داخل قالب روی یک سینی مشبک فلزی برگردانید.
5.برای تهیه رویه ی کیک، پودر قند را داخل کاسه کوچکی الک کنید و با آب لیمو مخلوط نمایید تا به حالت نرمی در بیاید ولی خیلی رقیق نباشد. پوست لیموی رنده شده را به مایه روی کیک بیافزایید و هم بزنید. سپس آن را روی کیک ریخته و اجازه دهید تا از دیواره های کیک پایین بریزد.
6.کیک را با چیپس موز و پوست لیمو تزیین کنید. قبل از سرو و برش زدن آن را ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا رویه کیک خودش را بگیرد و سفت شود.

توصیه سرآشپز در تهیه کیک لیمو و موز

اگر می خواهید خوش طعم کنندههای دیگری را به کار برید، میتوانید پوست پرتقال و آب آن را جایگزین لیمو ترش کنید و به جای کشمش پلویی از زردآلو استفاده نمایید.